Det kom ett mail…

…och som vanligt är det inte killen och tjejen i filmen som har skrivit brevet.

Eller jo det ÄR det ju! Och här sitter jag och skrattar mig hjulbent. Jag som precis skulle gå och lägga mig, men jag känner mitt ansvar och upplysningsplikt.

Jag trodde hemsidan, Facebookgruppen, mail-listorna och allt det där andra var nog. Det var ju det där med nådd bottom. Men ICKE. Det här mailet landade precis i min inkorg.

weddingapp

Jag är mållös. Sitter som en fågelholk i soffan. Den tappade hakan ligger på parketten.

När man trodde att man hade sett allt. Och att allt var “under kontroll” så kommer en APP. För både Android och iPhone dessutom.

Detta kan inte vara möjligt? Fast det är det ju. Jag skall inte säga att the bottom is nådd en enda gång till. För vem vet vad som komma skall imorgon, med tanke på att detta dök upp ikväll.

Det finns ju mänger av outforskade områden kvar. Och här sitter jag och ser ut som Tomas Tvivlaren. Jag är helt övertygad om att förberedelserna för prinsessan Maddes bröllop med sin seriemördare till nybliven make (han är säkert ingen seriemördare, men stackaren ser ju en smula seriemordisk ut) inte ens var i närheten av detta.

Artificiellt Intelligens känns som ett naturligt nästa steg. Och en smekmånadsresa på Enterprise NCC 1701 med James Tiberius Kirk som reseledare likaså.

En app. Nej, jag har inte tankat ner den ännu. Jag måste smälta det lite först. Och skratta klart. Kanske sova lite på saken.

Det där med den persiska flygande mattan med insmugglade silkesmaskar från Kina skulle faktiskt kunna vara helt sant i sammanhanget. Det låter som om det är helt i linje med resten.

I morgon skall jag kika på appen.

0 thoughts on “Det kom ett mail…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.