Dagens outfitta

Eller ja. Gårdagens om man skall vara petig.

Somliga (PGW) uttryckte önskemål om Spanx och hattkombon. De jättefula Spanxen och den jättefula hatten. Och jättefula jag i mitten någonstans. Bilderna är inte förskönade eller har massa tramsiga instagramfilter. Det här är vad som mötte maken igår. Minus BH:n. Vilket absolut inte gör saken bättre på något vis.

20130614_130815_resized

L som i loser!

Vad är det där bubbliga på insidan benen som Spanxen sägs ta bort? Möjligen blir det lite slätare medan man faktiskt står upp. Men även utan Spanx är det liksom inte så att magen hänger vid knäna och behöver pallas upp. Där är jag tack och lov inte ännu. Det är ju när man böjer sig ner som man vill se lite…smärt ut?

Och det gör man inte.

20130614_131043_resized

Jag provade att böja mig mer men då fick jag inte plats i spegeln. Lätt böjning och utvärderingen av Spanxen är att de liksom paketerar magfettet i kuber. Arslet skall vi inte ens prata om. Det är så paketerat att det ser ut som en 50-tums TV-apparat är nedkörd i hudfärgad lycra.

Dessutom är de värdelösa tygbitarna GRENLÖSA? Jag blev en smula förvånad och förundrad när jag upptäckte det för det hade jag ingen aning om.

Vem i hela friden kom på idén att sätta ett gigantiskt elastiskt hål mellan benen? Inte stort nog för att man skall kunna kissa utan att ta av sig dem, och det är knappast ett plagg som lockar till samliv så akut att man inte hinner ta av sig dem? Snarare tvärtom. Samliv i Spanx känns…hejdlöst osexigt och inte ett dugg aktuellt.

Skitsamma, Spanxen får väl göra det lilla jobbet de gör. De kanske kommer hindra värmesvettiga lår från att gnidas mot varandra under klänningen, och man ser ingen troskant åtminstone.

Men hatten är svinsnygg. Jag älskar hatten. Den är blå. Den är fin. Den har inte ett enda fel. Okay att han skrattade åt Spanxen. Att skratta åt hatten och jämföra mig med den feta gubben från Discovery som såg ut som Helan känns inte ett dugg okay faktiskt.

Spanxen hade ju exempelvis inte alls fungerat på Helan. Bara en sån sak.

Annat var det när jag köpte de här rumplyftartrosorna för 100 år sen. Och det bara rann ut cellulitrumpa ur de där “lyfthålen”. Hela röven såg ut som en korvstoppningsmaskin i stereo. Då fick man lov att skratta. Och nej, det finns inga bildbevis. Däremot finns trosorna kvar:
http://www.lovemybubbles.com/OO-Lite-Panty.shtml
Notera gärna texten:

“The “holes” in the back of the brief will push the booty up-and-out of the panty. Now, get dressed and check yourself out in the mirror…you’ll see the perky, round and voluptuous butt you’ve always wanted (or used to have).”

Mmm…jomen precis så var det. Ganska exakt. Voluptiöst! Och väldigt perky.

Jag ÄR fashion.

0 thoughts on “Dagens outfitta

 • Den där hatten får mig bara o tänka på “Polisskolan” och en viss Blue Oyster bar…sen lämnar jag det ämnet :S
  Spanxen har ju iaf en funktion, eller?

  • Släng dig i väggen. Jag gillar hatt. Har alltid huvudbonad av något slag. Inget som helst fel på den hatten. Det är tydligen alla andra som har dålig smak.
   Och vad i hela friden har spanxen för funktion? Mer än att vara fula? Jag är tveksam till om de öht var snälla mot “figuren”.

 • Och nu har jag äntligen sansat mig och kan skriva efter skrattanfallet som startade när jag såg bilderna vid tresnåret eller så 🙂 Du är BEDÅRANDE, darling:-)

 • Tycker du ser fantastisk ut! Hoppas att det blir bra under klänningen. Tror nog att du får stå rätt upp o ner annars veckar/korvar det sig.

  • Då betyder det att Spanx slätar ut, håller in och trycker upp så länge man står still? Känns ungefär lika funktionellt som ett par fuck me-skor med svinhöga klackar. Man bör inte röra sig i sådana heller.

   Outfitten är mao komplett. Jag behöver bara sätta på mig ett par skor. Så kan jag stå still hela dagen/kvällen/natten.

   Frågan är, svarta slingback eller beige ormskinn?

  • Men det gör ju inte det. Maken till skit har jag aldrig provat. Jag ser ut som att jag har mumiemage. Då kan den lika gärna vara som den är 😉

 • Förresten vilken fin present du skickat till Mona, hoppas ni får roligt 🙂 gillade din fina bild på Mona när hon dansar i sina boots. Ska bli kul o läsa när hon har prövat 🙂

  • Den var en smula ego, eftersom jag själv vill dansa line dance. Men jag är usel på koordination. Lovar att filma provomgången. DET kommer bli en syn för gudar haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.