Jämlikhet Schmämlikhet

Jag var och shoppade häromdagen, kom på det nyssens när jag stod i köket och lagade mat, som den goda husfru jag är. Köpte en flask/burköppnare i en sådan där butik för funktionshindrade och äldre. Fast jag misstänker att butiken är för singelkvinnor egentligen. Eller bara för väldigt självständiga kvinnor.
Jag brukar fråga mannen i mitt liv vad han fyller för funktion i vårt förhållande, och fram tills det inköpet kunde han i alla fall svara att han var burköppningsansvarig och mathandlare eftersom jag inte kan gå in i en mataffär utan att få vallningar. Det kan han inte kalla sig längre. Sedan jag köpte den där lilla skruvmojängen och upptäckte att det går att handla mat på nätet och få det hemkört så fyller han ju faktiskt ingen större funktion.

Man skulle alltså kunna säga att jag köpte lite självständighet i den däringa butiken. Och mannen, han köpte såklart något livsnödvändigt med. En ryggkliare. Bra kvinna och man reder sig själva?

Mer rehabprodukter åt folket!

flask Screen Shot 2013-04-03 at 7.39.09 PM

0 thoughts on “Jämlikhet Schmämlikhet

  • Haha, det var där vi handlade. De hade ju butik på Frölunda Torg?
    Och jag behöver väl inga antispillmuggar längre? (påminn mig inte, jag har fortfarande ångest över att den nya datorn fick cola i mellanslagstangenten dagen efter jag köpte den – jag kan fan inte med att lämna tillbaka den fast jag köpte trygghetsförsäkring)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.