Jag är SÅ givmild och generös

Det blev en dyr förkylning. Och dödstrist. Herregud vad less jag är på mitt eget sällskap och att inte orka göra något annat än ligga och läsa. Jag har tom varit så lat att jag inte ens orkat läsa, utan har lyssnat på ljudböcker. Och så har jag shoppat. Finkammat eBay på småsaker, och köpt tre par jeans och ett par skor. För det behövde jag ju. Inte.

Men maken blev inte lottlös. När han kom hem från jobbet var han dyngförkyld och helt igenbommad i näsan. Han tackade så hemskt mycket för att jag delade med mig. Vad kan jag säga, jag är generös på det sättet. Jag fick mer kläder, och han fick ärva min förkylning. Det kallar jag jämställt.

0 thoughts on “Jag är SÅ givmild och generös

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.