Jeffrey Campbell alltså?

Apropå mina inköp de senaste dagarna. Jag är lite förvånad över Jeffrey, och mina egna fördomar antar jag. Det märket är för mig Kissie-skor. Inte skor för medelålders kärringar. Klumpskor med skyhög klack och plattform, med eller utan nitar. Typ?

Döm om min förvåning när jag ägnade en halv dag åt att scrolla runt bland JC-skor på Solestruck härförleden, och ramlade över ett gäng riktigt snorsnygga skor. Varför har ingen talat om för mig att skorna från det märket faktiskt är sjukt snygga (de som inte är klumpskor alltså)?

De här köpte jag för ett par månader sen, och de är inte bara snygga, de är alldeles lagom höga och ruskigt bekväma. Redan testkörda en utekväll med tjejerna (de lätt bedagade medelålders kärringarna).

Screen Shot 2013-04-18 at 6.52.22 PM

När jag hade mitt shoppingfrenzy online igår scannade jag Solestruck igen, och bestämde mig för att unna mig det andra paret som jag spanade in när jag köpte de första. Även de Jeffrey Campbell. Och det gör ju inte ont att dollarkursen är så löjligt bra.

Screen Shot 2013-04-18 at 6.30.51 PM

Nu kommer det ju bli riktigt roligt att kolla brevlådan framöver. Till skillnad från enbart fönsterkuvert med pisstrista räkningar så borde det komma en hel del skojiga paket till mig nästa vecka, och den känslan är ju oslagbart euforisk. Men det där med att Jeffrey Campbell bara skulle vara för Kissie och hennes kloner har jag totalt missat. Det är verkligen riktigt riktigt snygga pjuck. Och mannen kommer få lite mer dåndimp än vad han redan har.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.