Dagens aktivitet – ett husmorstips för trista dagar

Ifall man har tråkigt, och vill liva upp tillvaron lite, så kan man “låna” någon random kompis telefon när han/hon/den inte ser. Så tar man ett snabbt foto på sitt armveck med armen böjd, och lägger tillbaka telefonen. Inte för att man kommer att vara där när barnen eller partnern kanske ser fotot, men bara tanken på att det finns där och kommer vara totalt oförklarligt är i sig självt galet underhållande. Numera är telefonkamerorna lite för bra. Men det är bara att darra lite på handen och därmed få oskärpa. Et voila, så har man en…ja vad har man? Det är upp till betraktaren. Men jag tog just ett på min arm.

bild(9)

One thought on “Dagens aktivitet – ett husmorstips för trista dagar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.