Jag är kär

I ett par glasögon igen.

Jag vet, det är ett jävla tjatande om glasögon här, men snart slutar jag. Till nästa vår.

En sak jag funderar på nu är ju vilken färg jag skall ha på glasen, för det här är ju bara vanliga solglasögon till människor utan synfel. Jag lutar åt helt vanligt genomskinliga glas faktiskt. Eller samma gradering som de har nu, bara lite ljusare så de går att använda inomhus och året om.

De var till och med snyggare i verkligheten än vad jag någonsin kunnat tro när jag hittade dem online.

Jag saknar verkligen att kunna använda linser. Eller att kunna operera ögonen som maken gjorde, det funkar inte heller. Det är trist. Även lite tråkigt att jag aldrig kan bli typ stridspilot, för det hade verkligen varit ett yrke för mig. Hah!

Under tiden gläder jag mig åt mina gränslösa glasögon.

Men Maggan har både kommit ikapp och gått om mig. Hennes 70-talsglajjor slår nog hela min samling.

Nu är det dags att leta upp mina väldigt gamla seglarskor, med dem som pricken över i kommer jag bli världens snyggaste strandpromenerare.

Vad hade man mer på 80-talet? Dunväst?

0 thoughts on “Jag är kär

  • Tack! ❤️ Det tycker jag med. Galet snygga tycker jag verkligen att de är. Nu MÅSTE jag hitta mina seglarskor i samma färger och gå all in 1980.

   • Åh, jädrar hade ju ett par seglarskor i nästan samma färger vill jag minnas nu när du nämnde det

    Sen några år senare hade jag ett par rosa

 • Snygga!
  Gradering, fast lite ljusare skulle jag välja. Om det är blått högst upp (jag ser inte riktigt på bilden, men skorna var väl blå har jag för mig) så kanske en färgning i blått istället för brunt?
  Snygga hur som och med skorna också så blir det perfekt.

  • Ja, det tror jag du har helt rätt i. De är gråblå nu, men jag tror det blir snyggare om det drar mer åt lilablått och dessutom ljusare. Gråblått var lite deppigt, även om det passade. Måste även hitta neonfärgade plastörhängen för att gå all in 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.