En förvirrad natt framför mig

Efter en lång dag ligger jag i bingen hos mamma och som vanligt första natten kommer det vara galet virrigt.

Mamma och jag delar ju dubbelsäng hemma hos henne, jag ligger som vanligt på vänster sida i sängen och även här har jag ett fönster precis bredvid mig och Liten vid fötterna. De gånger jag vaknar vet jag aldrig om jag är a) hemma eller hos mamma och b) är det maken eller mamman som ligger bredvid mig.

Minns ni när vi fortfarande veckopendlade till Strömstad och jag aldrig visste om jag var på båten, i lägenheten eller i Göteborg? Den känslan återskapar jag varje gång jag är hos mamma och varje gång mamma är hos mig.

Som bonus trodde jag redan att jag var hos mamma natten till idag, för jag kände inte igen gardinerna. Döm om min förvåning när jag vaknade och kände mig så himla dragen vid näsan. I min värld hade jag ju redan kört till Göteborg via kyrkogården i Trollhättan. Rätt sugigt att behöva göra det en gång till då?

Som extrasuperbonus vaknade maken och jag i svinottan imorse och satte på radion för att ligga och morna oss till. Naturligtvis somnade jag om, men sov ytligt och på radion var det partiledardebatt. Jag drömde att jag var på knytkalas med Annie Lööf och alla hennes partiledarpolare och det kan ha varit den mest vissna fest jag någonsin varit på. Alla samtal på festen följde ju radion till punkt och pricka. Det är förvånansvärt trist att försöka festa med människor som bara drar monologer i flera minuter om EU-politik, men nu vet jag det. Annie var dessutom den som pratade mest och längst och jag försökte hela tiden hitta ett tomt rum där jag kunde chilla med hundarna, men vart jag än gick stod det politiker som pratade monolog.

Först bli blåst och få en dubbelkörning Strömstad – Trollhättan – Göteborg och sedan fest med politik.

Vi får se vad som händer inatt.

Men jag ville bara checka in en snabbis för att säga att jag inte har gått upp i rök igen, det har bara varit en väldigt lång dag och vi landade sent i Göteborg.

Vi fortsätter där vi slutade imorgon istället.

Oavsett var jag tror att jag vaknar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.