Morr, mutter och gnäll

Ett kvickt meddelande i etern; jag kom inte iväg till ömma modern idag eftersom natten spenderades med min ovän Migrän. Och exakt noll timmar av sömn medan jag låg i nattmörkret och lyssnade på en och en halv ljudbok.

Det var längesedan jag hängde med Migrän eftersom Bästis Botox har tuktat argbiggan väl. En bekantskap jag hade hoppats var avslutad. Inte helt tydligen. Idag restmigrän och ögonlock så hängiga att de gick att dra ner som en filt över knäna i soffan. Som lök på laxen bråkar även dumma axeln med mig, den där pinch-grejen vaddennuhette. Gissningsvis hör det ihop med både migrän och fibro. Ingen öm moder idag, inte heller hundmässa imorgon just för att jag inte kunde åka till ömma modern tidigare.

Maken hälsar dock att bästa grunkan är köpt på Geek. Hans favoritshoppingplats (näst efter Ullared?). Typ åtta spänn, men vi skall prata mer om det när Migrän har dragit dit pepparn växer.

Först måste jag bara sova lite eftersom jag inte gjort det sedan i förrgår. Och knappt ens då pga supermånen.

Och hur mår ni?

// Gnällröven Pip-Lisa

0 thoughts on “Morr, mutter och gnäll

 • Finemang,haft catering här ikväll=dotter med man lagar mat här=vi står för förrätt,vin.disk,men fan en rolig kväll med god mat och”sällskapsspel”som när då då,med andra ord&flaggor och länder,sinnes underskattat att spela spel,allas personligheter kommer ju verkligen fram,haha.Anyway,nu hejar vi på Swe i JM.och hoppas på det bästa.Ses vi på MD imorrn?(el ja idag)

 • Jag mår helt okej just nu. Har roat mig med bortstädning av julen här hemma. Efter det gjorde jag ett gäng chokladpraliner med limetryffel i. Skitgoda!
  Det där med migrän är inte kul. Är det dags för din vän botox igen? Jäkligt trist att du fick ställa in din utflykt till mor m.m.
  Hur upptäckte du att du hade migrän från början?
  Det har ju visat sig att sonen har åkt på en lindrig (än så länge) form av migrän. Det börjar med synförändring och sen kommer huvudvärken. Han säger att han står ut med huvudvärken men just synblurret stör honom. Han pluggar ju till civilingenjör med inriktning på dator och du vet ju hur kul det är om man inte orkar plugga eller se datorn.

 • Huvudvärk och dunderförkylning här.,.
  Migrän är ett djävulens påfund. Själv förskonad, men sonen är drabbad av detta regelbundet återkommande elände

 • Så tråkigt att höra, tycker det räcker nu. Om det är någon tröst så har jag varit dålig sedan 23/12. Först tandinfektion med penicillinkur och näst sista dagen med kuren åker jag på värsta förkylningen med feber, hosta och snuva. Utanpå alla de andra krämporna man har. Hoppas du snart får må bättre.

 • Jenny Lundeqvist says:

  Migrän är vidrigt. Ska också gnälla lite… Blev dålig helgen v 47, vägrade vara hemma fr jobbet… Lör 16/12 Fick jag en spricka i revbenen. Akuten på sön, fick bästa hostmedicinen cocillana. Fortsatte jobba. VC 28/12 o fick stark antibiotika. Var hemma ngt dagar, hostade till lite lätt den 2/1. Akuten den 3e, Nu revbensfrakturer och mer hostmedicin samt citadon flera ggr/dygn. Och jobbar… Vill blir bra!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.