Kolla kolla KOLLA!

Av outgrundlig anledning får jag inga notifikationer om vad som försiggår på min Facebooksida, men igår kollade jag vad jag hade missat och styrde upp det.

Då såg jag den här bilden från MissK:


Vanliga OnePiece i all ära, de är ju mig så kära (för tidigt julklappsrim) och jag har så många att fingrarna inte räcker till när jag skall räkna. Men i så många vintrar som jag muttrat över att någon borde göra en sovsäck man kan gå ut i.

DÅ VISAR DET SIG ATT DET FINNS!

Givetvis med avtagbara fötter så man kan ha Moon Boots till.

Är det någon som överhuvudtaget tvivlar på att jag köpte en? Varför skall bara barn ha sovsäck med ben när de är ute? Jag fryser minst lika mycket som en femåring.

Amazon.co.uk, sök på selk bag och kom ihåg var ni hörde det först.

Tack MissK. Det var bästa tipset. Och om någon tycker det ser galet ut tröstar jag mig med att ingen kommer se att det är jag ändå.

Möjligen kommer man tro att man sett BigFoot?

0 thoughts on “Kolla kolla KOLLA!

  • Fantastiskt tips. Bästa tipset jag någonsin fått tror jag. Det var så bra att jag inte trodde det var sant och att de ens fanns i verkligheten, men förvåningens finger i häpnadens mun när jag bildgooglade din bild och den FANNS. Lättillgängligt till och med. Min tacksamhet är gränslös <3

 • Det där hade varit perfekt för mig – förr. Sedan jag blev klimakteriekärring (eller för tjock) så fryser jag bara fläckvis, så det gäller att pricka in var man fryser och var det snabbt blir för varmt.
  Men jag avskyr fortfarande att frysa.

  • Köp en! Då är vi åtminstone två som går omkring iklädda sovsäckar (HAHA, autocorrect ville skriva sopsäckar, hur snyggt?). Jag som har vallningar med tillhörande pattsvett, ryggsvett och så mycket ansiktssvett att det, utan överdrift, droppar från pannan. Jag tänker att man då kan öppna de där ventilerna som fanns lite här och där. Bara jag slipper frysa.

 • men herregud!! Förlåt men jag dör av skratt här…….. vilken tur att du inte köpte den gula *kyckling, kyckling* och sen skulle jag vilja ha ett fota på utstyrseln och frisyren 🙂
  Tur att du bor i skogen 😀
  Long time no see från bägge håll tror jag, lite stökig tillvaro här just nu (looong story som innefattar husförsäljning, nyköp/hyra och många andra beslut)
  Det är ju din blogg gnäll du bäst du vill 🙂

  • ÅH NEJ. Nu ÅNGRAR jag ju att jag inte köpte den gula, tanken slog mig inte ens att jag såklart hade sett ut precis som Big Bird i Sesame Street hahahahaha.

   Men nu får du ju berätta, jösses, en flytt och husförsäljning? Det är ju ett otroligt stort beslut och ganska jobbigt oavsett om det är högst frivilligt. Vart har ni flyttat?

   Jag har oerhört svårt för att gnälla på bloggen. Jag har egentligen väldigt svårt för att gnälla så andra hör överhuvudtaget. Herregud, jag sitter ju till och med och förringar mitt eget elände hos doktorn. Första gången jag behövde gå för att axeln pajade och doktorn lite chockat sa att min rygg och mina axlar var så spända att det kändes som att sätta kortisonsprutan i betong, då svarade jag att “nej nej, inte då, min rygg och mina axlar är sådana för att jag är så bredaxlad” och så försökte jag le lite smärtfritt för att hon skulle tro att jag egentligen bara råkade vara den sortens kvinna som känns stelopererad utan att vara det. Det tog fem besök innan jag till slut bröt ihop och berättade att det nog kanske möjligen inte var så alls. Jag är bara särdeles bra på att gnälla om saker som inte gäller mitt eget mående och det är ju ännu dummare än att jag inte köpte Big Bird istället för blå 😉 Men nu klarade jag faktiskt att gnälla i en kommentar, babysteps?

  • Visst äääär det? Verkligen avdelningen saker man inte trodde fanns. Som jag har gnällt över att det görs varma overaller till barn, men inte till vuxna. Vad tvekar du över, löp och köp. Du bor ju också i skogen och nästan ingen ser dig. (Jag kommer högst troligt gå på stan i min när den kommer, men alla behöver ju inte ha lika bristfällig självinsikt som jag har) <3

  • Extra praktiskt att man kan dra upp dragkedjan över ansiktet om man blir lite trött på just äkta makar och kanske inte vill höra dem heller 😉 Jag tror det här kommer bli värsta trenden hahaha.

 • Perfekt att ha när jag står bredvid och tittar på sonens fotbollsträning! Och då blir det självklart en blå eftersom det är klubbens färger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.