Wahlgren och vi?

I helgen regnade det ju både katter och hundar samt att det var svinkallt. Juni är inte en sommarmånad. Dödstrist. Någon av de regniga dagarna råkade vi hamna i en repris av Wahlgrens Värld där det visade sig att alla kidsen, de vuxna alltså, sov i samma säng som mamma Pernilla. Inte nog med att de fortfarande bor kvar hemma, de delar även säng. Stora raggchanser PW har, komma med hemsläp och så ligger Benjamin och Bianca där. Sjukt roligt, men ändå? Så jag sa det till maken och fnissade lite. Han bara tittade på mig och garanterat önskade han att blickar hade kunnat säga “hur står det till med självinsikten då”, men den blicken är han inte så skillad i. Istället fick han fråga om jag var medveten om hur jag och min mamma sover när vi ses? En 46-årig dotter och hennes 69-åriga mamma.

Det var ju bara att tugga i sig den bristande självinsikten för när de är hos oss på torpet blir Kim förpassad till gästsäng för att jag och mamma skall dela på dubbelsängen. När jag är och hälsar på dem utan make tar jag och ömma mamman gästrummet med dubbelsäng. Råkar maken vara med får han ligga på Solo (PH-referens) medan jag och mamman inte ändrar på vinnande koncept. 

Jag och den lilla hunden åkte till mamma idag. Imorgon skall vi fixa naglarna så jag har tagit med alla gellack plus alla chromepulver. Just det, lite skillnad på chrome och mirror, men det tar vi imorgon. Kanske det kan vara svaret på missnöjdheten hos en del över Isadora?

Nu är det läggdags. Eller det var det för en stund sedan. Mamma snusar tyst på sin kudde.


Och Ludde snusar bara tyst någonstans nere vid fötterna.

Jag kastade alltså rätt många handgrater i ammunitionsförrådet med min kommentar om Wahlgrens.

Skitsamma, det är ju dödsmysigt med mammor.

Och med det vill jag även berätta att jag är hos mamma och att hon skall få vara med i nagelvideon. Det är också anledningen till att inga fler gästinlägg kommit upp. Men näste man till rakning är Sanna / I mitt huvud. Först ett glädjande, men tårfyllt inlägg som var skitbra av Sofia och om Nike och sedan ett svinroligt av Sanna. Det var det bästa och roligaste du skrivit. OBS; det var en komplimang. Jag vet att mina komplimanger är lite otydliga ibland.

Nu kan ni börja se fram emot det.

Godnatt på er hörrni.

0 thoughts on “Wahlgren och vi?

  • Hahaha, hade jag haft din mamma hade jag inte gjort det heller. Jag har inte ens träffat henne och jag vill ge henne en rejäl smocka jag med.

 • Skulle Juni inte vara en sommar månad? :O
  Jag har idag/nu ca 18 grader i skuggan och dom lovar ca 27-29 grader på eftermiddagen. Så jag knallar runt och äter glass och dricker iskallt vatten hela dagarna 🙂

 • Känns lite udda med vuxna människor som delar säng med föräldrar men om du nu inte vill bli stor så … 😉
  Nu ska jag se om jag kan hitta en ingång till mitt inlägg. Ångrar mig redan att jag hakade på. 🙂

  • Du med? 😉
   Jag har fått skrivkramp som författarna, och det är nog den enda likheten mellan mig och författare som man kan hitta.

  • Men det är ju mysigt, dessutom ligger vi alltid och pratar lite innan vi somnar och sen samma på morgonen plus lite hundkli. Vi är väldigt fysiska i min familj, på båda sidor. Pappa skulle jag kunna sova i samma säng som med, men inte på samma sätt bara för att det är roligt. Men det är mest för att han inte är så fnissig som jag och mamma. Däremot kramas vi och jag sitter fortfarande i knät. Det finns en trygghet i det, det kommer ju en dag när de inte kan längre antagligen. Så jag vill behålla mina föräldrar som riktiga föräldrar så länge jag kan. Mejkar det sense?

   Trams. 😉 Ta det lugnt bara. Ni uppför er som om det är en tråkig skoluppgift som kommer betygsättas. Fniss.

 • Men aldrig i livet,när vi reser ihop är det t.o.m skilda rum som gäller(m mamma alltså )och vi kommer jättebra överens,men sova ihop?Njae.Med kompisar är det en helt annan grej,det är ju ett måste när vi är på våra tjejresor.

 • Enda gången jag delar säng med min mor är ev på semestern, men o andra sidan kramas vi aldrig heller knappt gjort sen jag gick i låg/mellan stadiet

  Fast vi träffas rätt ofta och bor inom gångavstånd från varandra

 • Nu är salig mor just salig, så det är inte aktuellt. Det var det inte tidigare heller pga snark och djupa suckar…
  Men var och en blir salig på sin sort 😉

  Markattan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.