Nästan omöjliga att missa?

Men om man skulle ha missat mina världscoola brillor på instagram lägger jag glatt ut dem en gång till här. Och vad ni inte vet är att det finns ett par till. Som jag inte visat någonstans.

Först kom ju de här.

Som var fullkomligt förtjusande på både mig och Liten.

Men efter det dök de här upp.

Man kan lugnt påstå att är det någon @annakarinkarlssoneyewear kan så är det att göra ORIMLIGT snygga solglasögon. Vanliga med för den delen, eftersom det är bågarna som är dra åt helvete-snygga. Men nästan omöjliga att få tag på i Sverige. De finns på Harrods i London och de finns i New York, men alldeles för få i Sverige.

Och apropå Harrods, kolla hennes instagram och leta efter glasögonen med fjärilar upptill på varje sida. Herregud. Eller de med pärlad kant upptill och på skalmarna? Eller aviatorbågen som i all sin enkelhet fått en fjäril mellan ögonen och gjort dem till en storhet.

Jag tror inte det finns ett enda par som jag inte tycker om. Bara älskar mer eller mindre.

Givetvis ser jag ju att de skulle sitta som en smäck till en snygg sidenklänning och passa prinsessa på bal, men det vill inte jag.

Nu klurar jag på skinnbyxor, skinnpaj och coola boots till dem. 

Fast det kanske blir lite varmt om det nu skulle råka bli sommarvärme?

Skinnkjol då? Och cool tisha med text? Eller 50-talsklänning?

Nu är glasögonkontot tömt för i år. Och om jag någonsin skulle få en enda sponsor där jag fick välja vem alldeles själv vet jag precis vem jag hade valt. 

Men vad är en liten småstadstant i jämförelse med Amber Rose och Miranda Kerr?

Nu lovar jag att sluta tjata om glasögon. En stund. Efter att jag och Motsträviga Mini har dragit en vinnare av de blårosa.

Förresten, det är möjligen ingen tandläkare som råkar smygläsa här? Jag skulle behöva lite råd, helt glasögonorelaterade, men jag är inte modig nog att ringa min tandläkare och fråga. De kommer säga att jag skall komma dit och prata med dem och så mycket handsvett vill jag inte ha. Jag vill bara veta hur en specifik sak funkar och hur stort lidande det eventuellt skulle innebära.

Ha då i åtanke att jag lider redan när jag känner tandläkardoften på gatan. Jag är generellt skräckslagen.

// Dame Edna

0 thoughts on “Nästan omöjliga att missa?

 • Alltså världen är ibland verkligen heeeelt sinnessjukt pytteliten.. Känner mer än VÄL till dessa dina nyglajjor eller rättare sagt den talangfulla designern bakom. Eller egentligen inte henne själv personligen utan någon väldigt närstående till henne som också är talangfull som 17, klok som få och i grunden en av de bästa människor jag träffat på men som plötsligt tyvärr.. tja försatt mig i en urknepig jätteledsam och obekväm sits deluxe. Fattar noll och ingenting.. Sen tjongbom möts man av detta inläggs innehåll inne hos dig och hipsvips rivs själasårens skorpa upp igen.. Vill inte outa å skriva för avslöjande men jo jag unnar av hela mitt hjärta dom all framgång, Jag beundrar deras framfart genom modevärlden och är framförallt såååå glad för deras skull vad gäller framtagandet av deras allra finaste o speciella gemensamhetsprojekt so far..

  Förhoppningsvis får jag fatt på det där för mig sååå viktiga pappret.kan ju nu då jag tänker efter faktiskt också vara som så att min korrespondens eventuellt aldrig nådde fram..Hmm..

  • Oj, vad osunt nyfiken jag blev. Men det var ju inte roligt att det var något som försatte dig i taskig sits. Taskiga sitsar suger på riktigt. Det kanske fanns en anledning till att du skulle se det? Kram

 • Haha,dom glajjorna skojar man inte bort,har ingen “sett”dig innan lär dom göra det nu!.Kollade dom andra på AKK s hemsida,och satan vilka priser,jag som är såå slarvig vågar i.n.t.e.köpa eftersom dom kan eller inte hittas igen någonstans i trädgården,skogen,hemma or whatever.Ang tandläkare kan jag tyvärr inte hjälpa till (jag får bedövning/lugnande redan i väntrummet alt parkeringen)1000 tack folktandvården för den livtidslånga rädslan!.

  • Ni ser alltså bilderna? Det gör nämligen inte jag. Inte maken heller. Det är ju skitskumt om alla ser utom vi. På varsin telefon/padda.
   Jag är ju sjuuuukt rädd om alla mina glasögon. Det var jag innan Liten lärde mig ytterligare sätt de kunde gå sönder på. Nu kan jag det med. Jag vårdar dem ömt. Som nyfödda bäbisar. 🙂

 • Japp, de glajjorna är omöjliga att missa. Du får inte bli sur eller slå mig nu men jag får vibbar av gamla amerikanska damer med lila hår när jag ser dem. Lova mig att aldrig färga håret lila. Okej, du är betydligt snyggare i dem än gamla, amerikanska damer. 😉

  • Haha! Själv tänker jag blandning av Dame Edna, Liberace och Elton John. Men det är ju det som gör det. Lite pantertanter. Fast slitna jeans och Converse till. Motsatser tänker jag. Då blir det extra kul. Men i år har jag slagit glasögonrekord. Nu är det slut på det till nästa vår. Och jag lovar att inte börja med läggningsvätska i håret till dess. 😉

   • Hahaha vilken tur du skrev det själv och jag kan instämma i det. MEN det är coolt av dig och jag är oerhört imponerad av dig som vågar 🙂

   • Det är därför jag gillar dig. Du är så jäkla cool. Jag skulle ALDRIG våga. Fast å andra sidan så finns extremt få coola modeller av solglasögon som man kan ha utanpå de vanliga, fit overs alltså. Om du mot förmodan skulle hitta någon sida med vrålcoola fot overs så hör av dig. <3

    • Fast har du tänkt på en sak? (Tack förresten, jag missade visst att tacka för komplimangen 🙂 ) Det är ju skitlätt att våga. Eftersom jag egentligen gömmer mig bakom något som gör att jaget inte syns. Stora konstiga brillor, en knallrosa hatt. Man ser mig mindre och mindre, däremot ser man ju sakerna väldigt tydligt. Jag är intet mer än en påfågel. <3
     Men jag lovar såklart att hålla ögon och öron öppna. 🙂

  • Fniss. Nej tack och lov är det gröna gräsmattan som speglas i glaset och inte alls någon dekoration.
   Systerdottern skall se dem i verkligheten imorgon. Jag och syrran gissar på att hon kommer se dem som prinsessglasögon med alla diamaaaaanter som regnat över dem.

 • Coooola 🙂
  Du är en sån där person som passar i typ allt 🙂

  Tandläkaren ja :O Fy fasiken.
  Hatar det! Men har kommit över det mesta då jag nu har en toppentandläkare.

 • Höll på att sätta kaffet i halsen när jag kollade priserna på brillorna. Gulp! Men riktigt jäkla “hållkäftensnygga”! Inget för mig som antingen tappar bort dem alternativt sätter mig på dem. Näe..nu vill jag nog ha nya vanliga glasögon, några coola bågar! Blir grymt sugen när du visar upp det ena paret efter det andra hehe. Har dock så litet huvud så sällan något sitter snyggt.

  • Man bör undvika just priskollandet. För att slippa eventuell stroke. Fem par blev det i år. Personligt rekord och jag orkar inte ens ha vett på att skämmas. Jag fortsätter bara älska alla fem. De blårosa mest, det har inte ändrat sig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.