Bröst i alla dess färger och former

Jag fortsätter här där jag började på instagram.

Såg ni min repost av @celestebarber häromdagen, som var så orimligt rolig? Inte bara rolig, klockren dessutom.

Då fick jag ju bilder i huvudet och ville göra tishor både högt och lågt. För vi diskuterade taxöron bland annat. Och lovikavantar med grus i. Kärt barn har många namn.

Min första skiss på taxöron ser ut så här.

Ett långt och spetsigt och ett långt och mjukt. I två varianter.

Här finns ju helt klart utvecklingspotential eftersom det bara är en väldigt snabb skiss som åtminstone sitter anatomiskt riktigt om tishan skulle existera i verkligheten och inte bara i mitt block.

Herregud som jag saknar min riktiga ritplatta som gick sönder. iPad Pro blev inte som jag ville och är inte lika skön att rita på. Nu är det papper och penna som gäller, och lite färgläggning på datorn.

Har vi lite vidareutveckling möjligen? Det kan ju bli hur bra som helst det här.

0 thoughts on “Bröst i alla dess färger och former

  • Snabb skiss? Om jag så försökte i ett år skulle jag vara långt ifrån din snabba skiss..

    Är det konstnär du är?

    Markattan

  • Haha! Älskar’t! Jag fick en snabb bild i huvudet om hur hunden håller en brödkavel/hundben i munnen..som kontrast till penn-tricket. Saknar mina tonårstuttar buhu. Men hängigt flängigt och just nu mjölkstinna (sen taxöron påvift) är inte så tokigt det heller haha

    • Nej nej, det där är inte talang. Jag har alltid ritat och hade jag haft talang hade jag varit fantastiskt duktig efter alla dessa år. Det där är en skiss jag lovar. Men jag tackar för komplimangen, jag tycker att det är väldigt väldigt kul att rita. Så det kommer jag inte sluta med ändå 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.