Varför får jag så himla dåligt samvete av det här?

Min spetskompetens är inte svenska kändisar, jag är kass på svenska kändisar. Kardashians däremot, eller egentligen alla Hollywoodska som finns med i Veckans Nu. Jag försöker inte vara dryg här, men svenska kändisar är ju så folkliga. Och det är ju en bra sak.

Dessutom är inte svenska celebriteter en bristvara i Strömstad sommartid heller, så de är både folkliga och vanligt förekommande.

Förutom en liten klick, som Agneta Fältskog. Eller hela ABBA för all del, och ett par till. Sådana man vet att man inte springer på i den lilla staden vid havet.

Några av er gissade nästan helt rätt.


Igår lunchade vi med en prins och en prinsessa och en väldigt söt bäbis. Det var STORT och jag kände mig rutten som fotade utan att fråga, men HUR frågar man en prins om man får ta en bild?

En liten selfie kanske, Ers Höghet?

Alltså nääää.

Men jag gjorde åtminstone en sak rätt. Jag lade inte ut bilden på någon social media igår för att de skulle få krubba i lugn och ro och jag kommer inte skriva var det var. Om nu någon läskig skvallerblaska skulle få nyhetstorka.

De enda prinsar jag hängt med irl är Stor och Liten, tillsammans med prinsessan Mini, så det var en riktigt big deal att se dem som sig själva.

Det kanske är vardagsmat i Stockholm?

Och skillnaden mellan Ivanhoe och Carl-Philip är att den sistnämnda faktiskt blev vald av sin prinsessa.

Sånt är vackert.

0 thoughts on “Varför får jag så himla dåligt samvete av det här?

  • När jag först såg fotot trodde jag att det var nåt reklamfoto för kläder eller nåt o fattade inte ens att det var prinsen o familjen. Så bra är ditt foto 🙂
    För fotot är superbra! Och jag är totalt dum i huvet som aldrig fattar när jag ser nån som är känd men jag är lite som du ser aldrig vem det är och då ska det nämnas att vi brukar ha vår andel av dom på jobbet 🙂

  • Fantastiskt snyggt, dessutom taget i smyg! Prinsen hade jag nog känt igen, prinsessan däremot hade jag nog gått rakt förbi. Precis som jag gjorde med Tommy Körberg när han var på jobbet för flera år sedan och min äldre kollega skickade fram mig eftersom hon inte vågade själv, jag missade honom och frågade en annan kund om han ville ha hjälp… fast prinsessan är ju mycket snyggare än Körberg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.