50 nyanser av rosa?

Faktiskt inte ens nyanser. Lite olika slags rosa skulle man kunna säga, men jag gillar det ändå, trots inte helt lyckad kombo. Den gör mig glad.


Ännu gladare blev jag av vädret, att åka en sväng till Plain Vanilla i verkligheten istället för att mest hänga i nätbutiken. Mycket trevligare irl än url, särskilt med riktiga människor i form av både Johanna och Céline. 

Jag förstår fortfarande inte riktigt hur det gick till när jag blev rosa, men jag tycker verkligen om det. Åldern sa “någon”. Icke då.

Sedan sprang jag och C in i de kändaste kändisarna jag någonsin sett i verkligheten och då skall man ha i åtanke att jag varit på bio “med” Ivanhoe i London nittonhundrakallt och DET var störst. Han blev inte vald av Rebecca då heller.

Vi sprang inte ens in i dem om man skall vara noga, vi satt bredvid dem och åt lunch!

Och jag smygfotograferade såklart, för det var inte läge att klampa fram. Jag är generellt usel på att klampa fram i och för sig.

Ni får gissa vilka vi lunchade med.

Sedan kanske jag vågar lägga ut kortet 😉

0 thoughts on “50 nyanser av rosa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.