Tänk snabbt!

Det kom två bilder från maken, men ingen som helst bildtext som förklarade vad det var jag skulle se. Givetvis såg jag att det var min bil, som jag hade lämnat på gatan i lilla staden och som han snällt återbördat till torpet.

Jag förstod inte vad det var jag skulle se, för den är ju inte nytvättad, det ser man ju. Även om det var min första gissning, för att inte göra maken ledsen om det nu var så att han hade gjort just det, men samtidigt drabbats av sjukt svårt synfel och missat … typ tre fjärdedelar av bilen. Eller faktiskt blivit 100 % blind.

Sedan gissade jag på något annat. Det var också fel och efterlängtad make dumförklarade mig medan han talade om VAD det var jag inte såg.

Såklart sa jag att DET inte var det FÖRSTA man ser när man får tvåååå bilder på sin egen bil utan förklaring. (Vad är det med män och deras urusla kommunikation och övertro på tankeöverföring förresten?)

Vad nu DET är vill jag att ni skall se. Eller inte se naturligtvis. Ni är alltså domare i Käbbel i Äktenskap med Geografiskt Motstånd.

Stockholm mot Strömstad. 

Är ni beredda?Den dagen vi slutar kivas kan vi lika gärna skicka in skilsmässopappren.


And in sickness and in health, until death do us part. Typ.

0 thoughts on “Tänk snabbt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.