Den här den här den här?

Kan vi prata om den här fotpallen lite snabbt?


Min kärlek till lurviga saker vet ju inga gränser, oavsett om det är kläder, fyrbeningar eller möbler tydligen. 

Lite motvilligt började jag googla fotpallar. Det är ju ett måste i tjejhörnan, men det fanns inga som tillhörde fåtöljen och då fanns liksom inga alternativ än att leta. Om jag inte vill ha fötterna på en flyttkartong. Då snubblade jag över dessa och tycke uppstod. Äh, tycke är ju en underdrift, jag menar såklart att jag blev fullkomligt hänförd. Tänk att krulla in tårna i en sådan?

Jag är givetvis inte sponsrad, men det är bäst att skriva det. Däremot skulle jag gärna bli det, helst bara med lurviga möbler, tack på förhand.

Även om jag inte skall pynta mer än tjejhörnan och jubla över att bordet försvinner så skall ju ändå nedervåningen vara turkos och brun, då funkar det väl?

Och så undrar jag lite om Pinterest eftersom jag fick en hoper bra tips i förra inlägget. Om jag signar upp på Pinterest kan väl andra lägga tips och saker till mig? Eller hur funkar det?

Jag överdriver verkligen inte min uselhet när det kommer till inredning. Mina skills är verkligen obefintliga och jag hade älskat att lämna huset i ett par veckor och säga “brunt och turkos tack” till målare och inredare och sedan få komma tillbaka till ett myspalats. För, som jag svarade i en kommentar, jag kan peka på hem jag stormtrivs i och hem jag inte skulle vilja ha. Det skiter sig på att jag inte har en aning om vad det är i hemmen jag gillar/ogillar.

Idag har jag funderat på saker jag är riktigt dålig på och jag kan inte komma på en enda sak jag är sämre på än just egen inredning. Helheten. Det går bara inte. Jag skulle vara en bättre bilmekaniker än inredare.

Men Pinterest? Skulle det funka om ni skulle ha sjusärdeles tips?

0 thoughts on “Den här den här den här?

 • Om riktigt fårskinn – ja med tvekan, annars nej. Ser lite klumpig ut, fåtöljerna är ju ändå rätt smäckra flr att vara bäddfåtöljer.

  Långhåriga fårskinn är för övrigt rent allmänt da shit.

  • Inte fårskinn. Bara lurvet. Jamen du ser. DET är sånt jag inte ser alltså. Den skulle alltså se klumpig ut framför fåtöljen? I min fantasi ser jag varken att fåtöljerna är smäckra eller att puffen är klumpig. Jag ser färgen på fåtöljerna och att de är lite annorlunda och lurvet på puffen. Usel är vad jag är.
   Vad är det för fel på långhåriga fårskinn? Jag vet inte om jag har sett några förutom de där som ligger överallt på Ikea.

   • Da shit, dvs långhåriga fårskinn är det bästa som finns. Det svartvita jag köpte på Färöarna står definitivt på listan över saker jag räddar vid brand!

    • Dags för en sväng på Ikea! Köp en av deras fotpallar (inte npgon av de största) i mörk färg (tänk här på att Bemz finns) och ett av deras bruna långhåriga fårskinn och du är hemma!

     • Tillägg, blir dessutom betydligt mer lättstädat än pallen på bilden. Föredrar att inte tänka på hur mycket damm/hundhår som kommer fastna längst ner….

 • Det beror väl (kanske) delvis på priset – jag tycker dom är ljuvliga, men jag ser framför mig hur mycket smulor (lite matfixerad) man lyckas spilla och så där, men kanske kan man testa. Om man jämför med ungefär vad som helst i ladan, så är det förstås överkomligt oavsett.

 • Den ser ljuvlig ut! Men med tanke på hur stort ni bor så räcker det nog med en till bägge fåtöljerna, lite beroende på vad du ska ha mer i tjejhörnan. Risken finns att den kommer att dominera allt i rummet precis som liten säger. Den kräver nog lite luft omkring sig men den är hur gosig som helst!

 • Ser framför mig hur du sitter och smeker den i tron att det är ett sovande djur (hund, alpacka…) 😀
  Men den är mysig, och bättre att bryta helt mot omgivningen än att bara få det nästan rätt, tycker jag.

 • Men om man bara har en till båda fåtöljerna då? De är ju ändå rätt breda? Och jag skall inte ha något bord framför. I min fantasi har jag tänkt ett sidobord, fast så litet att man nästan får tänka piedestal. Sen skall det inte vara en enda möbel till i tjejrummet. Förutom den andra tjejens klösträd och kattlådelåda såklart.

  Jag kanske behöver slänga ut allt och verkligen ställa in fåtöljerna för att det skall gå att se hur man skall gå vidare? Antar jag?

 • Puffen som sådan är helt okej men jag tvivlar på att den funkar med resten.
  Det känns lite som att du ser något du gillar, ibland du köper du det men inte kollar om det funkar med resten av inredningen. Fast det var kanske det du påpekade tidigare?
  Jag ska surfa runt lite och se om jag hittar någon fotpall/sittpuff som skulle kunna funka med bäddfåtöljerna. Återkommer.

 • Snygg och härlig men passar inte till fotöljerna. Inte samma stil, fotölj smäcker och fotpall klumpig. Håller med de andra. En smäcker fotpall med ben med brunt fårskinn över passar mycket bättre.
  Ett förslag om du har svårt att dekorera själv. Det finns inredare som via bilder kan ge dig stylingförslag. Du skickar bild på ditt rum och talar om vad du gillar och så får du förslag på möblering och dekorering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.