Vi fortsätter lite … 

… en snabbis har vi tid med i alla fall. Sedan somnar vi gott?

På söndagen hade jag ställt klockan och bokat sen utcheckning för att hinna äta så mycket som möjligt och sedan sova så mycket som möjligt. Ända till jag kom på att jag inte alls ville sova. Grand har pokestops.


Där sprang jag som en stucken gris. Medan jag låg i sängen. Den springer ju faktiskt själv, men något sovande blev det inte. Istället ägnades fyra timmar åt att lyssna på snarkande man.

Och så var det klädsel och hattdags igen. Grand har den oslagbart bästa toan att ta kort på.


Hatten är svincool. Som ett smycke. Och det enda utbytt från gårdagen var färgen på Busnelkjolen och jerseytishan från Rosamunde. Och Julia. Älskade Julia. Det var nog nästan det bekvämaste jag haft på mig där och då efter att ha tagit om fem gånger på frukosten. Så många gånger att maken reagerade över hur mycket jag åt och var det kanske inte dags att trappa ner portionerna? Vi pratar alltså om mannen som inte reagerar om jag inte äter mer än en vindruva på två veckor eller går med droppställning. Så mycket åt jag att han oroade sig över att jag skulle spricka. Jag fortsatte, men det var trevligt med bekväm och snygg tisha med lite spelrum för frukostenrullarna på magen.

Nu har jag en fråga till er, för det där med banarbetet klarar jag inte att skriva om idag.

Jag har köpt en liten mikrofon som man kan podda med om man vill, det viktigaste för mig var att den tar bort bakgrundsoväsen när man till exempel spelar in på båten.

Men det hade verkligen varit kul att testa nu när jag ändå är så modig och testar allt. Med manus dock. Svårigheten för min del blir ju att jag inte lyssnar på poddar så jag har inget att lära mig av. På gott och ont.

Där kommer ni in. En podd skall såklart maken vara med på. Vi kan till och med spela in den i garaget om det passar herrn bättre.

Men sen då? Ge mig ämnen så skriver jag manus. Om det blir podd eller vlogg vet jag inte.

Det önskar jag mig i alla fall av er. Frågestund med vloggsvar kanske.

Kom igen. Jag är gränslös. Det brukar ni vara med. Och nu är det er tur att jobba lite.

Banarbete imorgon. Annars kommer jag bli så upprörd att jag inte somnar.

0 thoughts on “Vi fortsätter lite … 

 • Babe, ska vi gifta oss du och jag? Du är en av få som får mig spontan skratta så mkt. framför den här spruckna skärmen!! I Love you!!! Nej, skriv inte manus! Va spontan om du ska köra podd! Jag vill oxå! Vi kan banda från OZ, ha störda djurläten i bakgrunden! Grodorna låter högre än din mans snarkningar, ja lovar!

  • Har inte vi kommit överens om giftermål förut, men sen kom Chris i vägen? 😉 Alltså, sist jag försökte göra något utan att tänka innan och utan manus blev det en sminkvideo på en och en halv timma vilket antagligen var lika kul att titta på som när målarfärg torkar. Enbart för att jag inte hade fattat att jag skulle vara tyst ibland. Det hade däremot varit skitkul att göra det tillsammans, den jävla tidsskillnaden då. Jag saknar dig. Som fan. Det är ensamt att vara konstig i byhålan nu. <3

   • Pod och vlogg är begrepp som jag vägrar att ta in. Jag har inte tid för varken det ena eller det andra.
    Men jag ska titta/lyssna om du visar runt var alpackorna ska vara, hur de ska skötas osv. En dag med hundarna och katten kan jag också ta. När maken hänger upp rosa spetsgardiner i traktorn och kör till närmaste butik funkar också 🙂

    • Du menar alltså att du struntar i alla mina fina videor som jag lägger upp. Mffffff! 😉

     Och nu tänkte inte jag att det skall vara sådär så man måste ladda hem andra appar och hålla på. Jag är lika lat på nätet som alla andra, så jag tänkte bädda in det i ett blogginlägg såklart.

 • MEN,vilken glimrande idé,maken som sidekick är ju bara bäst.Ämnen ni kan ta upp;varför”någon”har en lekstuga på 1000 m2?(när andra bara har en garderob till alla sina fina kläder…)båt i trädgården är ju iof innovativt men praktiskt?Hur man rattar en drönare?När öppnar zoombieland?Hur är det att leva med en Fitterbitta?Listan kan göras meterlång….haha.Andra seriösare ämnen kan vara varför man hamnar i det djupa mörkret,förlorar vänner,hur mycket man delar med sig av sig själv på internet mm,mm.Anyway,förstår att du vill ha alpackor,besökte ett gäng i dag m “bebisar”!dessutom var dom svarta,såg precis ut som en flock portisar….Mick bekymret sorry!

  • Åhhhh. Vilka bra ämnen. Jag måste ju iaf få med honom när jag testar första gången för sådana saker vill jag med ha svar på 🙂

   • Men du,sminkvideo eller målarfärg som torkar är väl same same eller?Men fan konstigt att jag tänker på dig när jag ser ett gäng alpackor eller?Den sociala medie världen är otrolig!

    • Ja den är faktiskt det. Jag tänker ju på alla som läser och skriver kommentarer. För jag känner ju er. Dig känner jag ju tex skitväl. Fast om portisarna såg ut som alpackor (jag menar tvärtom såklart) så är det ju helt rimligt. Faktiskt. På riktigt.

 • Jag älskade ju din sminkvideo. Klockren ju!
  Skriv inget manus. Men du kan ju ha idéer på en lapp om det känns tufft att prata utan innehåll ( varför? Är ju det som är enklast )
  Nåt du är arg på i veckan (tex dumma skosnören . Större behöver det inte vara).
  Ett tips kanske?.. Som tröjan nu.
  Du fattar. Inget manus. Bara kör.
  Vi lyssnar. Otroligt roligt.
  Jag lyssnar bara på en pod och det är adam och kompani-podden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.