Nu skriver jag med ett öga stängt

Vilket betyder att det här får gå jädrans fort om jag inte skall somna. Men vi kör någon slags podd-vlogg eftersom den här snubben …


… och antagligen jyckarna med, lovade att vara med i alla fall första gången. Det förekom även viss hotbild till han sluta säga att det var fånigt.

Pyttsan heller.

Det blir med andra ord ert jobb att tala om för oss vad ni vill höra. Man antar att vi spelar in på lördag. Ni har tid på er.

Nu har jag somnat fem gånger och vaknat av telefon i ansikte.

Skjut. Jag tror inte vi har några gränser, men det märker vi.

Nu jamar Mini efter bröstet. 

Jag återkommer imorgon. Och jag är sjukt fascinerad över att han inte var mer uthållig och fortsatte tvärvägra.

Än är undrens tid inte förbi.

Zzzzzzzzzzzzx

0 thoughts on “Nu skriver jag med ett öga stängt

 • Hehehe det där med tvärvägra påminner om mannen. Jag brukar koka lite ingefärashot med jämna mellanrum (sånt där som är nyttigt för immunförsvaret) och varje morgon presenterar jag en shot för mannen i ett litet shotglas… han som hatar drickan muttrar och sjåpar sig varenda morgon på hur jävla äckligt det är och hur onödigt det är för det är minsann inte vetenskapligt bevisat osv… Trots detta dricker han “snällt” varenda morgon och jag förstår det inte? OM jag nu hade hatat något så mycket som han påstår att han hatar ingefäradrickan så hade jag aldrig i livet druckit det?! Men han gör det under mycket muttrande o svärande men han dricker? 😀
  Förresten “nu jamar Mini efter bröstet” hur tolkar man det? *asgarvar* Om jag inte hade vetat vad det syftade på …. *asgarvar igen*

 • Pimpa traktorn med spetsgardiner, små söta blommor osv och har honom sedan att åka till närmaste samhälle i den och handla typ en liter mjölk eller så iklädd gummistövlar och rutig skjorta…..
  Vägrar han har du rätt till en tredje lurv och två alpackor 🙂

  • Jag har redan rätt till det. Det fuckade han ju upp med traktorn och det har ju inte blivit bättre.
   Alltså, det skulle inte röra honom i ryggen att göra det, men det låter ju som vloggversion av sanning eller konka. Det finns ett ord för det, men jag kommer inte på det. Eller är det det om heter mukbang?

 • Jag fortsätter på listan med ämnen: Vilka jobb har ni haft, viket var roligast, var har ni bott, vad är det mest pinsamma nån av er gjort, vad tycker den andra är det mest pinsamma ni gjort. Jag ska fortsätta tänka, kommer säkert på fler ämnen! Trevlig fredag!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.