Sorry för väldigt sent tips

Men oavsett är det billigt i alla fall, även om jag råkade se att det var sisådär halva priset tack vare Black Friday.

Min kärlek till smink och nagelgrejor är ju näst intill osund, trots det är det bara ointresserade med noll koll som får spons. Livet är så galet orättvist ibland. Dessa i-landsproblem ALLTSÅ.

I vilket fall som helst surfade jag egentligen runt efter olja att gnugga in i svålen för att få extra mycket hår om man skulle råka ha lite tunt och nordiskt hår med lika dålig tillväxt som vår egen valuta.

Oljan (Castor Oil för eventuella intressenter) hittade jag, men jag hittade även väldigt många sminkbloggar som hyllade produkterna från en och samma sminkshop i England. Mycket ögonskuggsgrejor, mycket pigment och eftersom jag fick mitt paket idag kan jag varken säga bu eller bä förutom att det där med välpigmenterat, det stämmer. Tjena mittbena så fantastiskt pigmenterade skuggorna är. Både metallic och matta. Övrig recension lämnar jag därhän tills vidare.

Jag slog på stort för det var så billiga ögonskuggor att det var värt att chansa. Det fanns två paletter med 35 skuggor i varje för HUNDRAÅTTIO kronor per palett. Mindre än vad EN bra vanlig ögonskugga kostar.

Alltså jag dör. Jag längtar efter att måla mig imorgon och på söndag skall jag, mamma och kamrat till mamma på teater och kika på Anna Mannheimer och Peter Apelgren. Oddsen för att vi kommer vara både översminkade och överklädda är … äh, det finns inga odds, det är ju självklart. Stackars mamma, hon kommer inte komma undan mig och mitt glitter och glamour. Vi kommer hamna någonstans mellan Oscarsgalan och Malmskillnadsgatan.


Den här paletten drar åt det ljusare hållet och trots att PostMord antagligen har spelat fotboll med paketet hela vägen har bara en skugga gått sönder.

Nästa palett är mer höstig.


Redan nu har jag spikat vilka som skall få målas tillsammans. Mina läppstift som jag hittade på eBay har också kommit, men nu blir det fokus på ögon. Herregud, jag har ju 70 nya ögonskuggor att gå igenom.


Grape Crush får alltså inte vara med, men DET skall däremot det pressade glittret få vara. Väldigt modernt på ögonen.


Jag har inte bestämt mig helt. Det jag har bestämt är att det blir silvrigt eller blått glitter. Av den enkla anledning att det matchar både kläder och naglar.

Nu skall jag sluta tjata om mig, mig och mig. Det är något knas med länkandet, men googla OPV Hair borde ni hamna rätt. Jag kan inte hjälpa det, jag är alldeles överdrivet exalterad.

Tre shoppingtimmar kvar och jag måste in och kika lite på borstar och kanske lite mer noggrant på allt annat som jag kan ha missat när jag kastade glitter och paletter i korgen.

Just det. Nu minns jag inte exakt, men jag har för mig att frakten var gratis och det tog tre dagar innan det landade på utlämningsstället.

Dagens tips. När det nästan är läggdags.

Bättre sent än aldrig?

0 thoughts on “Sorry för väldigt sent tips

 • Först och främst. Tack för en härlig blogg!!:) Hjälper Castor Oil tycker du? Är desperat efter hjälp mot min tunnhårighet. En annan fråga om det är okej? Ang Magdalenas All in one Boost. Visst skulle du fråga läkare om det var okej att ta dem samtidigt som antideppresiva? Vad fick du för svar? Jag har fått lov att börja med Sertralin men glömde fråga min läkare när jag var där. Att få kontakt med en läkare här omkring är svårare än att träffa jultomten:(

  • Ja, jag frågade och det var inga konstigheter. Misstänker att Sertralin är så vanligt att man nästan kan äta allt ihop med det. Annars hade det ju varit bättre om man tex inte fick lov att äta chips. Eller tårta. Ihop med Sertralin alltså 🙂

   Tack snälla för komplimangen 🙂

  • Just det. Castor, fniss, jag glömmer alltid något. Jag har inte provat än. Flaskan står här på bordet och hånar mig. Så svaret blir att den absolut inte funkar stående på ett soffbord. Men jag tror på det nu, för att jag har läst så oerhört mycket om hur bra det är. Sen vet jag inte om jag har läst betalda reklaminlägg, men jag tror på det ändå nu. Intuitionen sa det till mig. Och tro försätter berg?

 • Och så finns det ju cybermonday också…Tror att någon annan i fam.fitterbitta har varit ute och handlat lite Star shower eller?glamor deluxe ute i skogen! Annars bra 32c&sol och bad,fortsätter kombucha”detoxen”så just nu går vi inte så långt hemifrån…haha

  • Hahaha, behöver inte alla det? Sa hon som sitter med samma tröja för tredje dagen i rad med samma syltfläckar. Jag kan inte ens skylla på någon. Men imorgon, då ….! 🙂

  • Visst är det skitsnyggt? Dessutom sitter det som berget. Skojar inte, hade jag inte tvättat mig hade det säkert suttit i en vecka.

   Kan inte länka från dumma gamla paddan. Gerard Cosmetics. Deras liquid metal läppstift och färgen heter grape crush. Kolla min instagram, där ligger en provkarta jag snodde som bild när jag precis beställt två olika. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.