Roligare saker än den trumpne

“Vi” har shoppat igen. Att jag har shoppat det vet jag, och att maken köper mer och mer märkvärdiga verktygssaker till garaget vet jag också. Men tydligen är det som köps på den skojiga Kinasidan “vår” shopping. 

Det visste jag inte.

Igår kom han hem med den här.


Jag hade inte en susning om vad det var mer än att det litegrand liknade den där rivjärniga damen och på kartongen stod det Angry Mom. Det var väl rimligt?

Det var fel. Det var något man skulle stoppa i micron med vatten och vinäger och så skulle hon pysa omkring där inne och göra rent. Först döpte maken om henne till hela mitt namn med efternamn och allt, men det blev för långt och jobbigt att säga efter en stund.

Nu heter den bara Frugan.

Sedan köpte han nästan en discolampa. Nu ligger jag i sängen medan det här skvalpar omkring i taket och det ser lite ut som att ligga på svaj med båten.


Slutligen hade han (förlåt; vi) köpt kylkuddar. Det var ett jävla meckande med varnvatten i och ligga både plats och platt i fyra timmar. Sen skulle eventuell luft ut så det blev vakuum för annars skulle de inte bli kalla. Nu får de ligga över natten och har det inte fungerat skall steg tre och fyra repeteras.Återstår att se om det blir kylkuddar av det hela. Tveksamheten är stor.

Sist men inte minst har vi köpt Pokémonlagtröja till systersonen..

Den tror jag mest på. Synd bara att han valde så ful lagfärg.

Själv har jag köPt Moon Boots (platina såklart, ni tyckte rätt allihop) och en hoper doftljus jag  inte testat tidigare.

Men det pratar vi om imorgon för nu är jag så trött att ögonen har ramlat ihop flera gånger.


Efter at bara ha luktat på dem leder den med cantaloupe oslagbart

På återhörande, 

0 thoughts on “Roligare saker än den trumpne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.