Jag mår fan illa

Det VAR precis så farligt som vi trodde här hemma, att valundersökningarna inte stämde eftersom alldeles för många var små fega as som inte svarade förrän han redan hade vunnit. Valdeltagandet var däremot högt. Frågan är bara till vems fördel? Eller ja, fördelen vet vi såklart.

De som trodde Clinton var säker vinst gjorde samma korkade misstag för tredje gången. Först med SD, sen med SD och nu med ytterligare ett missnöje. Jävla pappskallar.

Ett missnöje som kommer sända chockvågor över hela världen, ekonomin har redan börjat sin störtdykning. Det kommer ta ett tag att hämta sig från det här.

Varför ha kvar det sugiga valsystemet? 

Kongressen och senaten har ju presidenten i fotboja när det gäller inrikespolitik, men inte mycket att säga när det gäller utrikespolitik och det är ju utrikespolitiken som är farlig.

Kan ni se Putin och Trump på varsin sida om ett skrivbord? Två galningar. Som inget hellre vill än ta fram raketen ur brallorna.

Nu är det dags för Clintonanhängarna att dra till Kanada. Trudeau är inte bara sjukt bra, han är snygg också.

Fy fan.

Folk är pack.

// Ragnarök (som skall sova lite pga traditionell valvak)

0 thoughts on “Jag mår fan illa

  • Ja snacka om ännu en 9/11 katastrof…..läste att Canadas immigrations website höll på att krascha….Både Brexit och Trumph på samma år,herregud en sån circus

  • japp av dum och dummast så valde men dummast. Herregud vilket elände. Det verkar som om det bara är Le pen? och Putin som hade gratulerat och önskat om ett bra framtida samarbete!? Hjälpe oss om Putin o Trump börjar leka. Man kan tycka att mamma o pappa ´Trump skulle varnat sin son för dåligt sällskap.

  • Nja, jag är VERKlIGEN ingen SD vän MEN inget av de “vanliga” partierna, vare sig i Sverige, eller världen har tagit allvarligt på frågan VARFÖR? Varför finns detta stora missnöje, hur ska vi bemöta det? Som här i Swedenland, med tystnad och utfrysning? Har det funkat, kommer det fungera? Nä dax för alla partier som vill kalla sig demokratiska att ta sig en stor funderare på för vem dom sitter = vem valde mig att representera? De valda ska stå upp för dem som valde dem, det är ingen jävla karriärstege för en politisk elit. Det här är en stoooor varning inför vårt eget val 2018, huvva.

    • Blä för att åka nu när de kommer bråka. Men härligt ändå. 🙂 Kan inte någon åka till Dubai istället och göra mig en tjänst 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.