Jag SOMNADE!!!

Alltså vi måste prata om det här för det är inte första gången. 

Gottade ner mig i soffan en kvart före sändning och öppnade appen för att skriva ett inlägg. Det är det sista jag minns ända till för en minut sedan när jag vaknade och vrålade på maken att klockan var kvart i elva.

Ja? Sa han från hallen precis inkommen från ladan.

Jamen för helvete klockan är kvart i elva och var har du varit förresten? Sa jag. Med antydan till skrikfest i tonfallet.

Ah. Du har sovit och missat fruarna? Svarade han insiktsfullt.

Finns det ingen som har ansvar för mig och att jag sover på rätt tider istället för fel?

Kan någon ta det ansvaret? Maken kan det tydligen inte.

// Frustrerad

0 thoughts on “Jag SOMNADE!!!

 • Satt här ensammast i hela världen kändes det som och undrade var alla var.
  Typiskt när jag var i tid för första gången den här säsongen. Men nu måste vi alla klura ut hur vi ska väcka dig nästa gång om du råkar somna, för så här kan vi ju inte ha det när den sammankallande uteblir/sover. Det blir ju ingen ordning alls då. Fast jag tror samtidigt att du kanske behövde sova också. Svårt fall att lösa. Kanske nån har någon briljant idé hur vi löser det.

  • Förlåt, det var inte meningen. Och jag var så laddad också. Jag vet att jag är trött fortfarande, men en rutten timma för något jag vill se. Näe. Vi måste hitta en lösning.

 • Jenny Lundeqvist says:

  Sätt alarm på mobilen, 20.55 varje tisdag. Sen har du den alltid på!! Sätt även makes mobil på alarm, förslagsvis lite tidigare så han hinner in från ladan för att säga till dig…

  • Hahaha, bästa idén var att sätta på min lagvigdes telefon med texten “gå in och säg till din fru och sätt dig i soffan”. Han älskar ju programmet nu med. Och JAG har redan larm på kvart i, det funkade inte. Gråt, gråt och yl. Jag har inte sett det ÄN.

  • Ja, det var det säkert, men jag hade inte dött av att pausa en gång på en vecka för något jag tycker är roligt. Jag är en sopa. Jag behöver HJÄLP. Hjälp mig?

   • Säger bara: Gunilla. Hon är dummare än tåget. På riktigt!
    Nu skall tant till gymmet. Och JA, klockan är innan 08. Jag är oxå dummare än tåget!

    Skjut mig!

    (allt medan karljäfeln ligger i en varm säng och snarkar… Straff på det!)

 • Undrade var du var. Det var ju en hel del roligt att kommentera i programmet.
  Men du behövde antagligen sova, det är bara att acceptera.
  Vi får köra nästa vecka.
  Kram

 • Ha ha Gunilla är ju helt bananas, muckar med allt o alla… kolla in när hon skall upp på hästen, Sweet lord, skrockade jag förnöjt i sängen igår!
  Fråga: luddar din Viktoria jacka också fr pääälsen mot det gröna tyget…bummer! Har fått lägga en liten klädroller i fickan för jag ser ut som en pälsboll hela tiden annars…liten miss från smirks sida måste jag nog gnälla lite om!förutom detta så älskar jag min jacka också

  • Åhh. Jag skall kolla när jag bingar ikväll.
   Och ja, den luddar. Jag har också roller. Men praktiskt nog verkar den bara ludda på sig själv? Jag ser det lite som ett husdjur (inte på riktigt, gud så hemskt), den fäller valppälsen och det är därför det blir mindre? Håller med om att det är en smula irriterande med tanke på övrig kvalitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.