Vi måste prata mer om bilande

Men jag väntar på fler kommentarer. För det var hög underhållning att läsa och jag tror att vi bara skrapat på ytan än så länge haha.

Under tiden får ni en bild att kika på. En teaser helt enkelt. Ju fler bilkommentarer (erkännanden/tuppskvaller), desto mer valpar.

Här är nyfödingarna alldeles blänkande nya.


Ni vet sådär nya att trampdynorna är oförstörda och de luktar mammamjölk och kiss. En formidabel doft som får moderskänslorna att leva rövare. En av pluttarna ser även ut att äta och bajsa samtidigt och det får man när man bara är en dag gammal. Det är bara lite rart.

Ett knippe valpar och mamman som är Litens kullsyster.

Har man två kan man lika gärna ha tre. Säger jag. Maken är inte övertygad, men hans åsikter är av noll och intet värde efter garagebygge och traktorköp.

Ni skall få följa dem såklart. Jag har fler snodda kennelkort och jag tänker åka och hälsa på dem. Slå flera flugor i en smäll. Johannas mamma och pappa bor ju i samma lilla småländska by (vad är oddsen?) och även de skall få påhälsning. Maken längtar lite efter att se Pappa Johannas maskinpark och jag vill hänga med Mamma Johanna som är snällast i världen.

Med lite tur kanske både barn och barnbarn är där också och det hade verkligen varit SCORE.

Nu bio. Med styvmodern. Lätt övning att sitta bland folk, men slippa prata med dem och såklart äta godis.

Husdjurens hemliga liv blir det och nu ser jag ett tema i mitt hemliga liv.

Husdjur. Massor av pussande husdjur.

0 thoughts on “Vi måste prata mer om bilande

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.