Okay, en grupp för gamla spelare som hänger här inne?

Vad tror ni om det? På Facebook alltså?

Ikväll satt tant och farbror på torget, omringade av kids på sparkcykel (det heter inte ens sparkcykel va?), och fångade pockisar från tre lurade pokéstops.

Cadierbaren på Grand i all ära, men att sitta här den 14 september i 25-gradig värme och luftfuktighet jämförbar med Thailand, det är en sällsam känsla.


Farbror har som vanligt en rörläggarröv där det inte bara får plats enkronor. Man skulle kunna kasta ner hela plånboken utan att han hade märkt det. Kanske även handväskan.

Om man bortser från att utbudet av pokémons är ungefär en miljon gånger bättre på Grand får man nog lov att säga att det är ett ganska trevligt ställe att jaga pokémons. Man bör då även bortse från att vädret är ganska ovanligt. Det hade varit synnerligen otrevligt att sitta där i normalt septemberväder med regn på tvären och ruggig blötkyla in i benmärgen. Men en kväll som den här, galaxer i mina braxer, som Kapten Zoom sade.

Jag lyckades skrapa ihop ett gäng så jag kunde evolva och få tre nya i Pokédexen. 

Men vad säger ni om en grupp på FB där vi kan hänga och peppa varandra, vara superpepp och ivrigt heja på de som inte har börjat spela än så att de faktiskt gör just det.

Medan ni funderar över det skall jag gå och ta livet av maken. Långsamt och plågsamt. Och jag kan lova att alla domare i världen kommer ha förståelse och ingen kommer straffa mig.

Jag lovar också att berätta anledningen imorgon. När vilopulsen har gått ner och händerna har slutat darra. Då skall jag även berätta vilken jävla häxa jag är när jag råkar träffa Hondjur på Coop.

Imorgon alltså. Nu skall jag andas i påse och fundera över olika tortyrtekniker.

0 thoughts on “Okay, en grupp för gamla spelare som hänger här inne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.