Herregud så sjuk jag har varit

Och jag är inte helt frisk än, men efter att ha pratat med Kicki Husfruen igår och Johanna idag känner jag mig bättre. På skakiga knän skall jag bli bättre, men det blir babysteps. Jag trodde att jag mådde rätt okay i förrgår och började klippa den store klunsen (nej, den andre, inte maken). Ni vet hur det känns när man får mer och mer saliv i munnen och börjar må mer och mer tjyvens? Så var det när jag började raka, men jag var envis. En tredjedels hund senare fick jag kasta rakapparaten på maken och slänga ner mig i buskarna bredvid för att kräkas.

Strunt samma, jag hatar att prata om mina krämpor. Då skulle vi inte prata om något annat. Men jag medger att det känns konstigt att inte ha öppnat datorlocket på över en vecka.

Nu skall vi prata om viktiga saker.

Först ut, en kissemamma valde att föda kissebäbisar hos Kicki Husfruen. Helt plötsligt dök det upp sex små och nästan färdigvuxna kattungar på upptäcksfärd på Kickis veranda. Så hjärteknipande söta och komplett galna.


Åh som jag skulle vilja ha ett knippe kattungar när jag ser den bilden. Gissa om hushunden Trassel har haft det att göra medan småttingarna har bott där.

I alla fall har de fått fantastisk hjälp av Kattstallet i Vällingby med att fånga in mamman och hennes bäbisar och då vill jag hjälpa till att hjälpa kissarna. Det hoppas jag såklart att ni vill också. För att göra det lite roligare kommer jag lotta ut väldigt rara kattsaker till de som är med och hjälper.


Det rosa och beige är scarves. Sedan är det kattstrumpor och kattisha och kattringar och kattörhängen.

Det är fullt möjligt att jag inte bara är en crazy dog lady utan helt klart även en crazy cat lady. En sucker för djur helt enkelt.

Vill ni vara med och hjälpa är det bara att swisha till Kattstallet i Vällingby på nummer 1239002247. Märk betalningen med Bromstensfamiljen för att det skall komma till “Kickis” kissar.

Sen behöver ni bara kommentera här så jag vet att det är gjort, om ni vill ha någon av crazy cat sakerna.

Puh!

Nu behöver jag vila lite.

Men fördelen med den här sjukan är att jag snart nått mitt viktdelmål helt utan att engagera mig. Nästan tio kilo minus sedan i maj.

Heja mig?

0 thoughts on “Herregud så sjuk jag har varit

 • Bokhandlerskan says:

  Men usch och fy!!! Ta det nu väldigt väldigt lugnt, så att du blir helt ok igen! Positivt iofs med viktdelmålet (när man nu jobbar på med sånt!), men det kunde väl finnas nåt trevligare sätt att nå dit? Eller gör det det…? Jo, jag skulle nog välja någon form av träning framför att vara äckelsjuk!!!
  Krya på dej nu, så hörs vi av!

 • Men stackare! Jag är säker på att det finns trevligare sätt att nå viktmål, så jag kommer inte att prova ditt sätt! 😉 Krya på dig!

 • Men usch och tvi och fy. Hoppas du blir bättre fort fast det måste finnas bättre sätt att gå ner i vikt på? Började faktiskt att fundera på om du varit sjuk eftersom här var så tomt och tyst. Kissarna är underbara och jag önskar att jag kunde tagit hand om ett par.

 • Sympatier skickas över virituellt till dig. Skönt att du har börjar bli bättre. Det finns ju roligare saker att uppleva.
  Gu’ så söta kattungar. Hade jag inte varit allergisk mot katter så hade jag skaffat katt (och hund) omgående.
  Vila och sköt om dig nu så du återhämtar dig.
  Kram

 • Tja jag kämpar hellre med vikten än få den där sjukan. För det troliga är att vikten snart är tillbaka.

  Söta små kissar. Tar de äkta män i inbyte om jag tar samtliga?

 • Men fy för kräkis! Hoppas du mår bättre idag.

  Underbara smådjur. Vi skulle lätt kunna samla på katter. Men idag nöjde jag mig med att ge en liten peng till katthemmet. 🙂

 • Tack Bh-Helene för bidrag, hoppas någon annan också vill bidra lite. Själv swishade jag 1000 kr för jag sålde ett vackert armband som jag använt dag ut o dag inn i över ett år och ledsnat lite på och nu sålde för 750 kr.

  Jag känner ju mig ansvarig för dessa liven även om det “bara” var så att de dök upp på min altan utan inbjudan 😉

  Tack Victoria för detta blogginlägg, hoppas på bidrag till lilla familjen, fick veta idag att mamman inte var chippad, en typisk sommarkatt och att de alla hade mask i magen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.