Midsommar och Brexit alltså?

Här sitter jag i underklänning och väntar på lite midsommarfeeling. Den kommer inte eftersom nyheterna har gått på repeat sedan imorse och jag försöker få in i skallen att Storbrittanien inte vill vara med i EU längre.

I ALLA fall. I år blir midsommar lite alternativ eftersom den inte blir på ön. Därav underklänningen, jag har inte riktigt börjat klä på mig än. Vi skall käka sill och potatis med mamma och styvfadern på båten medan vi bryggseglar. Förhoppningsvis med lite trevlig utsikt över glada midsommarfirare i stan. Jag minns inte när jag var i stan en midsommarafton senast, 1995 kanske?

Med det sagt önskar jag alla som antagligen redan börjat fira en FANTASTISK afton. Med sju sorters blommor, trevligt sällskap eller inget sällskap alls (vad man nu önskar) och massvis med god mat.

Förlåt. Jag är verkligen usel på de här upptrissade högtiderna.

Jag önskar en fantastiskt trevlig dag istället. Vad man nu än väljer att göra och med vem.

IMG_0946

0 thoughts on “Midsommar och Brexit alltså?

  • Jag hoppas att du också får en fantastisk afton, vilken brygga du än ligger vid. Själv ska jag få middag hos snälla grannar. Eftermiddagen tillbringade jag på Gävle sjukhus eftersom min sambo för två veckor sedan konstaterades ha blodförgiftning och dessutom hastigt fick göra ett hjärtklaffsbyte då den var väldigt infekterad. Men nu är han iallafall tillbaka från Akademiska i Uppsala så det går åt rätt håll. Jag slog till och bakade i morse så jag kunde ta med lite midsommarfika till honom, igår trakterade jag honom med räkmackor. Ha det så skönt, hälsningar Katja

    • Men vilken hemsk upplevelse. För både dig och sambon såklart. Det är sådant man helst inte vill uppleva någonsin. Skönt att det går åt rätt håll. Men att hålla på med blodförgiftning och sånt kan han väl sluta med? Och det där är riktigt bra grannar, krya på er <3

  • Idag kör vi en”midsumexit”och väntar på kompisar som är grymt försenade från ett icke EU land(läs London/GB )Medans imorgon brakar hela helvetet loss med små grodorna&”annat kul….”Önskar dig en fin dag vad du nu vill kalla den.ps snygga ögonbryn

  • Nu kom jag äntligen in här, der har inte gått tidigare idag.
    Hoppas det blev trevligt på båten och under resten av dagen och kvällen. Fin klänning fick du på dig i alla fall, det såg jag nyss på Instagram. 🙂

  • Glad midsommar till dig med! Förra året var jag på bb och glömde bort dagen (inte så viktigt med högtider för mig). I år har vi lånat pappas hus och haft några vänner över på lunch och kubb. Alldeles lagom lugnt och utan alkohol (okej en fördrink på mousserande blev det dock). Nu har alla gått hem för länge sedan och vi ska lägga oss och sova 🙂 Så jäkla skönt att skippa festandet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.