En björn kvar i skogen

Den andre blev en liten liten tarm.

En nytrimmad och alldeles nybadad Liten.

FullSizeRender-2

Samt en mamma vars rygg vägrar klippa en till just idag.

Den oklippta björnen är dessutom som vanligt helt jävla dum i huvudet på ren svenska. För han tappar minnet varje gång klippning sker och ägnar all sin tid åt att sätta “den där nya hunden på plats”. Trots att han ligger bredvid trimbordet exakt varenda sekund av klippningen.

Idag är en av de väldigt väldigt få dagar som åtminstone en hund är gratis.

Uppdatering: Stor kan inte sluta flåsa och domdera, Liten är så less på honom att han till och med morrar med ljud. Det ni!

Jag förstår bara inte varför tunghunden måste mucka med söthunden på min kudde. Av alla ställen?


Det ENDA jag vill är att klia pinnfri mage!

0 thoughts on “En björn kvar i skogen

  • Jag tror verkligen bara en mor kan tycka att det är det sötaste som finns. Bara fördelar. Torkar på nolltid, drar inte med sig skog och mark in plus att han kommer bli sönderkelad och kliad dygnet runt. Det har inte gått på ett tag. Win win <3

   • Näää inte är det bara en mor som kan tycka så? Jag kan ta hand om dom vilken dag som helst, spec när de är nyklippta. Oklippt har sin charm men pinnar o bark är liiite trist i sängen 🙂 Likaså bollfransen och platådojjorna som infinner sig när det är kramsnö, det är då man kör valpklippning på springer spanieln 🙂

 • Åsa Johansson says:

  Men kära främat hur stilig får man va? Snygg så in i hellitte!
  Jag bara älskar hundar och deras beteende,slutar aldrig att fascineras!
  Jag har två Lhasa Apso och det var dom som gick igång på din hunds flåsande här om kvällen. jag kan sitta och titta på mina hundar och fundera på vad tänker dom nu, vad känner dom. är dom nöjda med mig som matte??? Klart dom är dom visar ju det på ett exemplariskt sätt, KÄRLEK KÄRLEK!! En hund som är omtyckt och älskad ger tillbaka med samma känslor till 110 procent! Hela hunden strålar lycka när den mår bra. Rätta mig om jag har fel.
  Men jag undrar det där flåsandet betydde eftersom mina hoppa upp i knät på mig och stirra på mobilen och börja flåsa och rumporna gick som två propellrar. Jag spelade upp klippet flera gånger och samma beteende varje gång! Jag älskar dom så är det!

  • Jag instämmer. Och det finns ingen och inget som är så himla bra på att visa kärlek som de där byrackorna. Klart du inte har fel, men det värsta är ju att även misshandlade hundar visar kärlek till sina hussar och mattar. De förstår ju inte vad de gör fel och brukar därmed bli ännu mer kärleksfulla för att inte någon skall bli arg på dem. Det gör mig så beklämd och ledsen att jag vill gråta när jag tänker på det. För de är inte lyckliga, det är skillnaden.

   Hahaha, jag undrar också vad flåsandet betyder eftersom det startade både flås och propeller. Kan du fråga?

 • Det är ju som två olika hundar. Liten ser ju helt annorlunda ut nu och han gör skäl för sitt namn. Dessutom ser det ut att vara en väldigt skön sommarfrisyr.

  Och Heja Liten, morra och säg ifrån när den där långhåriga typen är dum!

  • Det är två olika hundar. Men jag känner igen honom när han biter mig i armarna och lite i näsan precis som vanligt 😉 Det ovanligare är ju att han är så MYSIG för att han fryser lite. Men det brukar ju snabbt gå över.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.