Är det en salami? En dalmatiner?

Nääää, det är ju bara jag!

Och som vanligt när jag skall överdriva skitmycket är ansiktet rätt okay.

IMG_0299

Det kommer hinna ändra sig till imorgon. Jag är alltid prickig om jag inte äter löjliga mängder antibiotika som jag vägrar äta för så värt är det inte faktiskt.

Med den här bilden vill jag meddela två saker. I helgen skall jag inte vara eremit för Fru M kommer hit imorgon. Fru M är typ en av de som fullkomligt och högljutt avskyr allt annat än blont i mitt hår. Givetvis har jag precis färgbombat det i svart, blått, silver och vitt till hennes ära.

Jamen hörrni? Ni som är blonda-ish, har ni sett inpackningarna som jag kallar färgbomber. Mitt minne sviker som vanligt och jag minns inte om jag har hyllat dem tidigare. Men hyllade är de, för jag lämnade kvar två färgbomber hos Johanna och Céline sist jag var där. De är fantastiska. Den svarta funkar även på maken och han är ju svarthårig med spridda skurar av grått. Möjligheterna är oändliga och det är inpackning = snällt mot håret.

Det andra jag vill meddela är att jag skall sminka mig vackert på video imorgon och visa (särskilt Humlan) mitt fantastiska puder och hur man fjortisvloggar när man har ett lite äldre ansikte. Med prickar. Vem har sagt att man måste vara fnissmödis för att tycka att det är kul med smink? Och det blir ju inte ENKLARE med ett äldre ansikte. HAH. Mina skitfräcka strobegrejor har inte hunnit komma så det blir same old same old, pun very much intended.

(*viskar till Humlan* men nu ser du i alla fall att jag är prickig och därtill alltid knallröd på näsan eftersom mitt stora ärr sitter där efter att de knep nästippen på mig, man känner sig inte så himla piffig som prickig och röd)

Min tredje grej (jag vet att jag sa två, men jag kan ju aldrig hålla mig till saken) är att om ni vill vara med i stan imorgon så får ni vara det på instagram.

När skall jag egentligen få mitt pris som årets äldsta instagramraket eller något i den stilen?

Jag bara UNDRAR?

0 thoughts on “Är det en salami? En dalmatiner?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.