Ohändelserik dag

För jag bestämde mig för att utnyttja kylslagen söndag med en bok. Närmare bestämt nummer två i serien av snubben från Strömstad som skriver böcker som jag inte visste om.


Den första hade en bra och rätt fascinerande story, men ett jobbigt pompöst språk som tog en stund att vänja sig vid. Ett tag funderade jag på om han hade letat upp de mest komplicerade orden i en synonymordbok och kluttat ut dem lite här och där för att vara pretentiös. Men jag tror inte det. Dessutom är jag petigare än petigast. Tilläggas bör, och det här tror jag inte att jag visste, att han gav ut de här tre på eget förlag. Det kan ju ha med saken och eventuell brist på redaktör att göra då?

Men läsa dem skall jag. I väntan på Psykopaten. Som han inte ger ut själv. Jag har aldrig längtat efter en psykopat så här mycket tidigare. Jag ser fram emot att titta mig över axeln när jag går omkring i stan till sommaren.

Medan jag fortsätter läsa kan ni ju lista ut vad det här är.


En present från maken såklart.

Jag tror inte att han har fattat att jag letar riktiga djur. Inte leksaksdito.

Men söt är den.

0 thoughts on “Ohändelserik dag

 • Hm leksak till vovvarna? Typ godisgömma? Lika händelselös tryna i soffan dag här. Kallt o jäkligt ute så nu går jag o trynar i sängen istället.

 • Åsa Johansson says:

  Gud så sööööta! Ser ut som om man kan dra bort smågrisarna och stoppa in en usb sladd,Typ 🙂

  Älskar glasögon och dit val av båge denna gång var lika bra som förra. Du passar ju i vilken båge du än sätter på dig. Du är fin hela du så enkelt är det!

  Så bor jag en mil utanför Hallsberg, rätt så ok! Tänkte bara på din kompis som flyttade till Hallsberg! 🙂

  • Men ORÄTTVISAN! Behöver du optiker skall du absolut ta dig in till Annica. Åhhhhhhhhhh.

   Och tack. Jag är lipfärdigt usel på att ta komplimanger, den här gången tackar jag bara. Men viskar lite, för det kan jag inte låta bli. Det är det som är så konstigt, jag passar vanligtvis inte i glajjor. Alls.

 • Ser ut som USB-trynen på de små söta kultingarna.

  Jag håller på att läsa en bok där jag reagerar på språket, det är en tillvänjning med ett språk som känns äldre och än så länge har han sagt samma sak på minst tio olika sätt innan han kommer till nästa steg. Jag har bestämt mig för att ta mig in i boken och verkligen ge den en chans, men det är trööögt.

 • Med risk för att upprepa vad någon redan skrivit som kommentar på glajjinlägget för jag lyckades inte läsa igenom allt:
  Om de ska göra en sequel eller en nyinspelning av Bram Stokers Dracula så kan väl du låna ut dina nya glasögon till karaktären Renfeld, han som spelades av Tom Waits? 😉 Nämen; de var fina, särskilt färgen, men Attling och cykeln slår dessa med hästlängder, dumma belgare som inte kan hålla fast vid en säker design!; det är det jag kallar Ikeasyndromet: oj, det här gillade visst folk så det här kommer de behålla länge så det är bäst vi slutar sälja det så vi kan få sälja nåt annat till dem. istället.

  • Fniss. Jag kan inte se namnet Tom Waits längre. Inte utan att tänka på “TOM WAITS WHILE JEREMY IRONS”.

   Ja, de är SKITDUMMA. För jag älskar mina cyklar. Jag funderar på om det går att få tag i något restlager, för även de fanns ju i många färger och det är coolt med pinne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.