Humöret humöret

Ni vet redan att jag inte bloggar i affekt.

Men om man skaffar en katt så glömmer man faktiskt inte att köpa mat till den så den nästan svälter. Eller en låda så den har någonstans att gå på toaletten. Och så klappar man den ibland, så att jag slipper åka 70 mil tur och retur oavbrutet för att se till att sådana saker löser sig.

Nej, jag knarkar inte, jag drömde det inatt och när jag vaknade var jag topp tunnor rasande och raseriet går inte över. Man gör inte så mot en kattunge. Och igår gick jag och lade mig med världens magont. Väääääärldens magknip.

Humöret är därmed som det är idag och blir det inte bättre kommer jag bryta mot min gyllene regel att inte blogga i affekt.

Nu vet ni åtminstone vad jag (inte) gör.

// Redo för tvångströja?

PS: Under tiden tipsar jag om det HÄR.

0 thoughts on “Humöret humöret

 • ibland blir drömmar lite för verkliga för att det ska vara bra 🙂
  Trots att det snart är 15 år sen jag slutade röka kan jag än i dag drömma om att jag feströker och sen “måste” röka klart ciggen som är kvar sedan festen och att jag då (givetvis) trillar dit igen. Sambon blir givetvis irriterad och besviken för att jag har börjat igen, jag blir skitarg på honom och mig själv. När jag vaknar är jag så jävla arg för att jag har börjat röka igen….Fortfarande fattar jag inte att det kan vara så verkligt, jag kan t o m känna smaken i munnen av röken?!

  • PS förresten måste man vara inloggad på wordpress för att kunna trycka på gilla knappen under ett inlägg *mutter* Jag som inte ens har ett sånt konto?! Klickar jag på den knappen vill den att jag ska skapa ett konto *mutter igen*

   • Det där är svinkonstigt, apropå verkliga drömmar. Dels att det inte går över och dels att det är så HIMLA verkligt när det gäller drömmar som är lite hemska. Hade varit mycket bättre om det hade varit de bra drömmarna som hängde med resten av dagen.

    Och NEJ, så var ju inte meningen att det skulle vara med gilla inlägg-knappen. Så hejdlöst irriterande, meningen var ju att vem som helst skulle kunna gilla utan att mecka med att skapa konto. Jag får helt enkelt ändra det och ge bloggen lite mer kärlek.

  • Humöret är fortfarande en smula svajigt, nu är det bara magen som fortsätter bråka med mig. Jag som så sällan, trots laktosintolerans och mycket annat, inte brukar ha den typen av problem. Jag kan hantera mycket, men när magen bråkar blir jag arg (men förvisso lite smalare) 😉

 • Jamen vad är det med hjärnan som hittar på sådana drömmar som man vaknar svinförbannad av? Att sedan humöret sitter i under dagen trots att jag då vet att det bara är en dröm gör ju att jag anser att min hjärna är ännu knäppare. (Frågan är vem jag är som har åsikter om min hjärna … höger och vänster hjärnhalva som är osams? 😉 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.