HEJ HEJ från den nyfrälsta instagramtanten

Jag tog faktiskt cirka en miljon foton i Danmark och det är mycket som är bra i Danmark, men inte internätet.

Extra obra är det på färjan. Då är det satellitnät som kostar skjortan, byxorna och lite till och dessutom funkar det inte särskilt bra. Med andra ord har jag i princip varit helt ouppkopplad i två dagar. Inga konstigheter om det inte hade varit för att jag faktiskt hade massor att förmedla.

I alla fall. Nu tycker jag faktiskt att jag har blivit orimligt duktig på instagram. Särskilt som jag har varit så korkat motvillig innan. Men nu, ungefär hundra år efter alla andra, har jag upptäckt att det är rätt käckt ändå.  Jag misstänker att tidigare töntig motvilja enbart har berott på att det känns textbegränsande och lite … jamen opersonligt?

Jag är en tönt. Så enkelt är det.

Medan jag går igenom fotona från helgens barn- och badhotell vill jag be om en sak. För att vi faktiskt känner varandra här allihop, trots att ni vet mer om mig än vice versa. Ni känner dessutom varandra (och kapar mitt kommentarsfält ganska ofta).

Kan inte jag få följa er på instagram då? Jag följer väldigt få, vilket gör min feed ganska fattig.

En del följer jag redan, men problemet med instagram är ju att man ofta heter något helt annat när man kommenterar mot vad man heter där. Väldigt förvirrande. Jag heter samma. Inte lika förvirrande.

Kommentera med användarnamn så jag har några kompisar på instagram? Snälla? Tack på förhand och allt det där?

Om ni är skithemliga på instagram, men ändå är okay med att jag följer kan ni väl maila på vic@fitterbittan.se

// Tjej på 46 vintrar söker brevvänner

0 thoughts on “HEJ HEJ från den nyfrälsta instagramtanten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.