Den där räpan på axeln

Som alltid sitter där, och som vi enades om att skicka dit pepparn växer. Eller längre bort ändå.

Det är svårt, men räpan skall bort och jag jobbar på det. Så HÄR såg jag i alla fall ut den dagen jag hade medvind och inte brydde mig om hennes tarvliga tjat på vänsteraxeln.

image

Om man bortser från att det ligger lite olikfärgade trädgårdsslangar på olämpliga ställen runt mig är det fortfarande en outfit jag känner mig fin i. Och nu skall jag titta på de här bilderna så fort jag har en dålig dag med högljudd och missnöjd räpa.

Hade det inte varit för slangarna skulle jag nästan drista mig till att påstå att det skulle funka som omslagsbild till “Torparfrun”. Om det nu hade funnits en dylik tidning.


image

Idag är jag pepp. Det här skall funka. Åtminstone ända till imorgon.

Hur går det för er?

0 thoughts on “Den där räpan på axeln

  • Men du, av alla hundratals andra bilder jag lagt på bloggen så finns det numera två där jag är lite glad i mig själv. Två där jag inte ser ut som någon slags säl eller bara allmänt sjavig. Det finns nog ingen som förknippar mig med elegans. Men göteborgska pratar jag, det gör jag. När jag för det mesta går osminkad i onepiece. Men tack ändå <3

  • Men alltså. Du om någon vet väl att just elegant sällan är mitt ledord. Jag trillar omkring i livet och får bajs på tummen. 🙂 Men lång är jag.

 • Du ska helt klart vara nöjd både med de kläderna och dessa bilder!
  Det där ser ut som favoritkläderna som man både trivs i och känner sig fin i.

 • Skitsnyggt! ! Kort o gott!
  Jag klär inte alls i såna kläder men är alltid sugen på att köpa sånt ända tills jag står där i affären och provar sen lägger jag tillbaks det igen för det ser inte klokt ut på mig :-/
  Fast nuförtiden skulle jag behöva en personal shoppar som talade om för mig vad jag ska köpa för jag tycker inte nånting passar längre.

  • Fniss. Du har en poäng. Om nu östermalmsfruar står med klackarna nedsjunkna i gräset mitt ute i ingenstans. Brukar inte den rasen hålla till där asfalt och där det finns många körsnärer?

  • Alltså. Jag ser ju väldigt sällan ut så när jag tittar mig själv i spegeln. Vääääldigt sällan. Once in a blue moon. Jag tror inte ens jag såg ut så den dagen, det råkade bara vara extra bra ljus vid fotografering. Idag har jag Julaskjorta och mysbyxor med Birkenstock. Säg inget till de andra, men jag råkade hitta en väldigt rar rosa och rutig flanellskjorta under Julabesöket och jag äääälskar flanellskjortor. Jag har blivit tillräckligt hånad av han den där som skickade dit mig för att jag kom hem med en skjorta. Men tack. Det var en väldigt snäll komplimang. Jag skall fortsätta öva på att vara snäll mot mig själv. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.