Är det bara jag?

Som läser in en viss hotfullhet i den här annonsen jag precis snubblade över på Facebook?

Screen Shot 2016-04-26 at 11.23.23

Jag förstår såklart att den är riktad. Men varför nu, varför Birgit och varför bara böcker om psykopater?

Den första känns givetvis självklar, men den andra? Psykopatens Värld : Utan samvete

Så många frågor, så lite svar.

Det är ju fullt möjligt att jag läser för mycket tvistade böcker för att ens se ett meddelande i det här, det kan inte hjälpas. Icke förty ser jag ett meddelande.

Betyder det att jag skall vara hemma? Här känner jag åtminstone alla psykopater, det gör jag inte i Stockholm.

Klart jag inte stannar hemma, jag skrattar faran rakt i ansiktet och säger HAHA!

(Sen springer jag in och lägger mig med monstren under sängen, men det behöver vi inte tala om?)

Nej, jag har inte packat klart. Jag är inte överens med mig själv om vad jag får ta med mig.

0 thoughts on “Är det bara jag?

 • Det här är ju riktigt roligt! Är storkonsument av böcker från Bokus så den kopplingen är självklar. Psykopaten kollade jag på för ett tag sedan. Så den kopplingen är också självklar. Resten är väl att vi är lika störda 🙂

  • Det lustiga är ju att det bara var du av alla som gillade Bokus. Därtill psykopater. Vilken var du inne och kikade på hos Bokus? Jag kikade på Nabrinks såklart 🙂

   • Det var nog Psykopaten jag kollade på. Men jag är nog säkert inne på Bokus varje/varannan vecka. Alltid nån bok jag funderar över. Och när man ändå är inne kan man ju köpa nåt 🙂

    • Köpte du den? Jag har inte läst den än, men jag vill. Mest för att den helt utspelar sig i Strömstad till skillnad från hans andra böcker.

     • Nej, jag bedömde att den kan vara för läskig för mig. Jag är rätt mörkrädd… Sista kisserundan med Yazza måste Per ta för att det är mörkt. Om han inte är hemma och jag måste ut så känner Yazza direkt av att matte är grymt skeptisk. Så för säkerhets skull hänger hon i mina knäveck och kikar bara fram. Psykopater ovanpå det är olämpligt sällskap i min värld 🙂

  • Men jag tycker att det är lite lite praktiskt. Eftersom jag har så dåligt minne. Övervakarna påminner mig om lite olika saker med jämna mellanrum. Men när Birgit är inblandad i riktad reklam om psykopater i Stockholm. Då tre sig monstren under sängen snälla 😉

  • Somliga tillåter inte onepiece (givetvis lyder jag inte, det är min inneklädsel). Men utomhus och bland kristallkronor tycker tom jag att det är trist va? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.