Ingen annan än jag

Lyckas damma rakt in i ladan under premiärturen med drönaren. Och få det på film utan att veta om att jag filmade eländet.

Ni får helt enkelt kolla den här länken.

Där fick jag för att jag fuskade och bara skulle testa EN gång innan det blev mörkt. För att pappa sa att det inte skulle vara lika strålande väder imorgon och jag ville testa i kanonfint vårväder.

Nu sitter jag med stukat självförtroende och två stukade propellerblad och lovar dyrt och heligt att absolut inte köra den förrän det är påskledighet på riktigt.

En ledtråd till Eleanor då. Det är en drönare. Den heter DJI Phantom 4.

Helgen på torpet i djur- och naturrutan kvarstår.

Såg ni mig, maken och ömme fader nere på marken innan jag tog genvägen upp och ner genom ladan?

0 thoughts on “Ingen annan än jag

  • Leksaker FTW. Men jag gissar att en tolvåring hade hanterat gårdagens haveri bättre. Under tiden i alla fall. Reaktionen efter är nog likadan 😉

 • Fniss Det var en fin film med musik och allt, väntade bara på att förtexten skulle komma … dramatiskt slut dock.
  Såg er alla där nere, men det verkade som det bara var du som inte tröttnade på att stirra på leksaken.
  Hoppas skadorna går att reparera!

  • Jag VET. Sjukt bra dramaturgi. HAHA.

   Den har inte fått leka efter dödskraschen in i ladan, men jag misstänker att den håller för mer. Och bladen är utbytbara. Men jag hatar att få repor på nya skinande saker. Sen blev jag så rädd att jag inte vågade gå och hämta den själv så jag tvingade maken medan jag stod och ylade. Jag är dödslarvig.

 • Alla barn i början brukar man ju säga.
  Gud så fint ni bor, så där vill jag med bo. Långt bort från andra människor (utom familjen då) stora ytor till de fyrbenta och mycket lugn och ro.
  Trevlig påsk och hoppas vi får fler filmer från din nya leksak

  • Och somliga slutar aldrig vara barn 😉

   Alltså, utanför huset är det fantastiskt. För att det är så himla fantastiskt för de fyrbenta. Huset är däremot skruttigt, men jag struntar i det. Jag kommer aldrig aldrig aldrig mer bo i lägenhet med hund. Att de kan springa och ha roligt jämt är faktiskt bäst. Plus att ingen någonsin hälsar på utan att ringa först 😉

 • Men,vad tråkigt att Eleanor “gick in i väggen”på premiär turen.Satt i bilen hela dagen i går och hade jättetråkigtDärav alla (fel)gissningarna …lite för långsökt för mig,haha.När kommer nästa tävling när vi ska döpa traktorn….?Ha nu en jättebra påsk&kör försiktig!

  • HAHA. Uppenbarligen var det inte så lätt. Men det hade kunnat vara det om jag hade läst instruktionerna ordentligt innan. Jag råkade missa att kalibrera den. Men det talar vi inte om för någon.
   Nu sitter det nya propellrar på, så jag får prova igen under dagen. Om jag vågar. Nu är jag asrädd för att göra sönder fler och jag får inte tag i mer blad förrän på tisdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.