Höjden av barnslighet

Hej, jag heter Victoria och jag är tolv år.

(Här säger ni: Hej Victoria.)

Jag kommer vara lite tyst fram till påsk pga skitmycket att göra och oförutsedda händelser. Om man har skitmycket att göra har man a) inget alls roligt att blogga om b) inte ens när man är gift med en vandrande katastrof och c) inte tid att skriva om ingenting för att d) den tiden man har nyttjar man åt att ligga raklång på soffan/sängen.

Jag vet, det låter som att bloggen är oprioriterad. Det är den inte. Men jag tror inte att jag kan skriva putslustigheter om kontorsjobb. Och så var det ju det där med tiden, eller snarare bristen på den, när det är korta veckor. Då skall man ha i åtanke att jag inte har något socialt liv. Typ. Dessutom måste jag städa, eftersom det ryktas att ömma modern kommer i påsk (åh herregud).

Nåväl. Den här stod utanför dörren när jag kom hem med andan i halsen förut.

IMG_9092

Fast i en kartong såklart.

Det blir man så glad av att man nästan börjar grina, och så känner man sig som tolv år på julafton medan man sliter upp den ur kartongen och känner doften av japansk plast. Det är något visst med just den doften. Den luktar teknisk leksakspryttel.

Dessvärre får jag inte testa den idag, eftersom jag valde att lägga den tiden på det här blogginlägget istället. Delad glädje är dubbel glädje.

Sedan blev jag vuxen, ställde undan den och klappade mig själv på axeln och sa trösterikt “du får använda den huuuur mycket du vill under påskhelgen, men inte före det, kanske en provflygning imorgon”.

Jag vet dessutom att minst en ute i stugorna lider av svårartad nyfikenhet eftersom denna någon och hans fru har skickat meddelanden i smyg från varsitt tillhåll under dagen idag. Borde man kanske bjuda dem till småstaden någon av påskdagarna?

Nu skall jag bara namnge den. Som med allt annat. Kanske Eleanor?

En traktorhelg på torpet med kost och logi till den som kommer på detaljkopplingen till det namnet.

Får man sova nu?

0 thoughts on “Höjden av barnslighet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.