Ullalalared

(Meh. Jag skrev det här i eftermiddags och såg först nu att det inte hade publicerats. Förlåt. Mitt arbete som hemsjukvårdare har varit hektiskt idag. Det är svårt att vårda envisa personer. Även om de är rara.)

Nuuuu kommer äntligen infon om Ullared och det kommer bli dödsmysigt trots att det är jättetråkigt att ett par stycken fått förhinder. Jag såg fram emot allihop.

I alla fall. Så här blir det och så här är det bokat.

Helt otippat delar jag rum med dammsugarmannen (kanske, det är inte helt omöjligt att jag går över till någon annan av er 😉 )
Enlisailivet delar även hon rum med maken. Sin make. Inte min.
Fru M och PetraH delar rum
MissK och Marie

Gekås öppnar klockan 07:00 och stänger 18:00. Den som vill handla tidigt kan ju göra det och ta ett break vid 12:00 då vi ses i hotellreceptionen och gör incheckningen ihop och sedan gör vi vad vi vill tillsammans i varuhuset till stängningsdags eller valfri tid.

19:00 är det middag på Harrys och huvudrätten är Steakburger (180g högrevshamburgare med västerbottenost, majonnäs, ruccola, tomat, rödlök, stekta champinjoner och lök. Serveras med aioli, friterade lökringar och skin on fries).

Till efterrätt kör vi på hederlig marängswiss (hemgjord chokladmaräng med glass från Lejonet och Björnen, vispgrädde och chokladsås).

Och så pratar vi strunt samtidigt som vi talar med maken om hans osunda dammsugarbehov.

Läggdags inträffar med fördel senast efter att Harrys har bommat igen portarna, men jag känner mig spontan och ger frihet under ansvar.

Ni kan väl bara tjoa här under så jag vet att ni verkligen är med i matchen. Det finns inte utrymme att ändra något mer än maten nu och det känns så trist om jag skall betala medelst disk på Harrys för oanvända hotellrum.

Jag ser fram emot det. Extra mycket ser jag fram emot en hotellvistelse som liksom kan väga upp för förra helgen.

Däremot har jag ingen aning om vad jag skall handla.

Är det något ni måste ändra när det gäller maten kan ni hojta på mig.

Det skall bli så roligt att ses.

0 thoughts on “Ullalalared

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.