Det är inte påsk än

När jag kom fram till Johanna och Celiné i måndags eftermiddag hade Johanna åkt på världens ryggskott. Eftersom hon är av samma envetet stoiska sort som maken, så var det ju antagligen inte så farligt och skulle gå över. Sa Johanna. Och hade det inte varit för att jag tycker synd om henne för att hon har ont är det fullt möjligt att jag hade kallat henne enveten kärring istället. 

Hon fick vara envetet stoisk till igår eftermiddag. När vi hade sett henne gå ungefär så här i ett dygn fick det vara nog.

  

Igår blev det kvällsutflykt till jourhavande naprapat för oss allihop. Efter det blev hon faktiskt normalt lång igen och slutade gå som en fällkniv. Idag har det dragit ihop sig lite igen.

Arma människa. Det finns få saker som gör så jävla ont.

Vi har alltså inte gjort så mycket. I måndags åt vi godis i mängder, och kolapaj, chokladbollar och fikabröd. Igår åt vi nostalgigodis från min barndom som jag råkade hitta i en kiosk. Nu är jag sockerhög för flera veckor framåt.

  
Nu skall jag fortsätta filura på Ullared. Vi har fått några avhopp och nu måste jag verkligen veta vilka som är spikade eftersom hotellrummen konstigt nog kostar pengar.

Men i eftermiddag tjoar jag om detaljer. Och vem som bunkar med vem.

0 thoughts on “Det är inte påsk än

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.