Salongen med det lilla extra

Jag har fixat håret. Och jag skall visa hur det ser ut, men jag får banne mig inte till det med mobilkameran för det är pastellgrått, men det syns inte på bild. Och jag älskar det.

Men salongen är inte bara fantastisk på hår. De har en salongshund. Och massagestolar vid tvätten. Kombinationen är fullkomligt oslagbar.

  
(Ignorera gärna att det ser ut som om jag har stulit kläder från någon stackars hemlös)

Ikväll känns det nästan som om jag är hemma. Det talas norska i huset och det finns en hund. Dessvärre gick den inte att övertalas att sova med mig.

Men det kan vi prata om imorgon.

För att ha en cliffhanger liksom. Jag övergav Johanna, Celiné och ryggskottet för en “bortamatch” där de talar hemmaspråk.

Och så har jag fått rapport från hemmaplan. Husse har rakat nosarna (nössen!) på vaffarna och de är så söta att jag dör när jag ser bilden. Dessutom undrar jag hur mycket mutgodis han har använt med tanke på att de inte ÄLSKAR att raka ansiktet. Men han lovade att han inte hade klippt Liten i örat i alla fall. Enorma framsteg sedan sist alltså.

  
Jag dör sötdöden av att se mina portugister med nos. Och vill pussa på dem väldigt mycket, men får nöja mig med fotot. Ser inte Liten lite deppig ut?

God natt, nu skall tant sova. Och tant behöver både tummar och tår hållna inför morgondagen.

0 thoughts on “Salongen med det lilla extra

 • Alltså Liten ser större ut än Stor på fotot. Vilken jädra mening det blev ;-). Hursomhelst är dom jättesöta med trimmade nosar. Längtar du inte förskräckligt efter dom när du är på äventyr?! Maken har gjort ett strålande jobb tycker jag men så är han ju en jäkel på maskiner och saker med sladd också.

  • Jag längtar ihjäl mig när jag är borta. Maken går ju att ringa, men inte hundarna och det ÄR verkligen förskräckligt. Jag spenderar ju vanligtvis all tid jag har med dem, dag som natt, och det blir alltid konstigt och saknadsledsamt när jag äter och inte är hemma. Det sitter ju inga lurvskallar vid fötterna som vill ha sista biten. Med tanke på att jag även gav mina tikar sista biten är det en sjuuuukt svår vana att bryta efter att ha gjort det i 23 år. Vilket betyder att jag slänger sista biten. Äta det kan jag ju inte göra 😉

 • Ska bli väldigt spännande att se om jag känner igen dig imorgon. Kan ju inte missa årets händelse….Lyckades ju bli sjuk förra året, men nu jäklar ska Ullared invaderas av bloggläsare från när och fjärran….ska bli kul…

 • Jag ska passa en portugist 2 veckor i maj. Har du några rastypiska tips så att jag skämmer bort honom på rätt sätt? Jag tänker inte ge mig på att klippa nos eller liknande.

  • Hahaha. Näe, de älskar inte att klippa nosen så det är ett obra sätt att skämma bort. En normal portugist älskar om du kliar på dem. Hårt och hela tiden. Gärna vid svansrot och bakhas. Sen vill de ha allt du har på tallriken och i kylskåpet, men de är inte så noga med hur du serverar det. Bara att du gör det. Leverpastej och blodpudding brukar ju vara säkra kort. Och så vill de gärna springa galning i skogar. Fördelaktigast skogar med dypölar. Ju smutsigare portugist desto gladare portugist?

   Vad heter portisen du skall passa och var skall du passa? (Stor och Liten är nyfikna på om de kanske är någon de känner) 🙂

   • Tack för tipsen.
    Han heter Sune och bor med sin matte, en äldre dam, i Hudik, så det är nog ingen Stor & Liten brukar hänga med
    Men är ni i Stockholm nån gång i mitten/slutet av maj kan de få hälsa på varandra.

 • Tummar och tår hålls hårt!
  Men jag släppte dem när jag flåsade upp för alla trappor i dag, jag måste bära upp alla saker och då behövde jag tummarna och tårna. (Hissen skulle vara avstängd till i dag, då borde de väl ha satt på den innan de tog helg??)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.