Det huffades och puffades på den lilla stugan

Eller snarare illblåste. HERREGUD som det blåste.

Jag sover ju rätt krattigt i perioder som ni vet. Långa perioder med i princip ingen sömn och sedan havererar antagligen kroppen och försöker sova ikapp ett par månader under en helg. Vilket inte går, men hjärnan verkar tro det. Det trodde den tydligen när det började blåsa, för då sov jag på soffan och så väckte strömavbrottet mig.

Det blev helt enkelt för tyst.

Först fick jag lite panik, men efter en stund kom jag på att jag var välladdad med böcker.

Jag har alltså inte gjort något annat än läst böcker i flera dagar. Och sovit.

Har jag missat något viktigt?

0 thoughts on “Det huffades och puffades på den lilla stugan

 • Nä, kan inte påstå att du missat särskilt mycket. Vädret har varierat och så har jag också.
  Jag fick ju sluta med mina morfinbaserade smärtstillande lite plötsligt när tabletterna tog slut. Efter att ha käkat dem i två år så reagerar kroppen ganska kraftigt på att helt plötsligt bli utan. Jag trodde ju i min enfald att jag skulle bli satt på något slags nedtrappning efter så lång tid men så långt hade sjukvården inte tänkt.
  Nu har jag tagit kontakt med ansvarig läkare per Vårdguiden och klagat på saken. Vi får väl se om det hjälper så att jag får hjälp. Känner mig som något slags pundare. 😉 Har lyckats få ett recept av kirurgen så jag klarar mig tills ansvarig medicinare hör av sig.
  Man måste vara frisk för att orka vara sjuk i det här landet.

  • Men så får man väl inte göra? Man kan ju för 17 bli sjuk om de tar bort det för tvärt (har jag precis lärt mig, tack och lov inte genom att bli sjuk)??!! *arg å dina vägnar

 • Välkommen tillbaka 🙂 hoppas ni klarar er imorgon. Du får hålla hårt i hatten, enligt väderprognosen ska det blåsa ordentligt hos oss vid västkusten. Du har gjort det du ska göra, njuta av böcker, finns inget bättre. Inte missat ett jota 😉

 • Välkommen tillbaks! Sambon på kurs så jag är sambo-ledig ända tills på torsdag kväll. Kursen i förarbevis har börjat, jisses Amalia säger jag bara!! Här räknas det longitud, latitud och kurser i det oändliga.
  Bilen var på service och jag fick den stora äran att hämta ut eländet, sambon tog hyrbil till kursen (ja det är ett elände när en service kostar 7000 pickadoller) Vad jag HATAR onödiga utgifter och det där är en i mina ögon jävligt onödig utgift. Det är som att gå till tandläkaren man får inget för pengarna typ. Service på bilar, tandläkare, nya prylar typ tvättmaskiner o liknande är onödiga utgifter! Fast tvättmaskiner o sånt till huset är med knapp nöd godkänt…. ibland. Det beror på vad som fanns där innan och om det har gått sönder eller inte. Kläder, skor, smycken och allt annat är inte onödigt 🙂
  Så inte händer det mycket här inte, jo en sak har hänt jag har gått och anmält mig till actionrun (googla) Gud bevare kärringen vad hon måste träna nu!! Hur jävla dum är jag på en skala? Det är bara att plocka fram pannbenet nu då …..

  • ÅH! Då har du köpt passare och linjal och allt annat sådant där kuligt 🙂 Jag skulle gärna gå om och med dig igen för det ÄR faktiskt kul. Det är däremot inte kul att springa jävligt långt och konstigt och att betala 7000 för en service. Alltså?

   • Japp TRANSPORTÖR o passare o linjal är inköpt 🙂 jag har inga problem med longitud o latitud däremot när jag ska ta ut en kurs på xx antal grader hit eller dit suck. För att inte prata om när fart distans o tid ska räknas ut Japp jag får blackout så fort det blir siffror o det är tal om att räkna baklänges osv 🙁

    • Åhhh, jag hatar matte men den här matten är liksom logisk. Och rolig. För man kan översätta den till verklighet till skillnad från matte med bokstäver och annat jox i. Jag kan hjäääälpa dig (ja, SÅ roligt tycker jag att det är) 🙂

     • hm jag blir bara konfys och irriterad när jag inte får rätt på det. Kursledaren pratade om att ingen hade misslyckats på examinationen, fast då hade han ju inte haft mig där än 😀
      Jag lär bli den första som misslyckas *ler dystert*
      När jag tragglar med sambon kan jag det där med att ta ut kursen och beräkna tid o fart och hej å hå. Sen testar jag själv dan efter och har glömt ta mig fan alltihop……. Tror fan jag är den enda som lyckas med sånt?
      Just nu funderar jag allvarligt på att gadda in styrbord och babord i rött respektive grönt på sidan av fingrarna för att komma ihåg vilket som är vilket…..

 • Välkommen åter! Jag har saknat dig, men jag tror inte du missat så mycket!
  Skulle inte ha så mycket emot att bara sova och läsa ett tag. Låter ganska behagligt!
  Hoppas du sovit ikapp nu, och att du får sova bättre på nätterna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.