Kafferep, tisdag och lite ALLVARLIGETER här nu faktiskt

Hon utan betjänt kom precis in genom dörren. Bokstavligt talat. Jag sprang alltså precis in genom ytterdörren efter nästan två dygn bortavaro med en styck övernattning hos ömma modern, bankmöte och fika i mitt gamla hus med nya ägarna. Jag äger alltså officiellt inte mitt hus längre och det kändes … ganska okay? (Mer om det senare)

Nu skall vi prata bloggportal. Jag vill veta vad ni vill veta och vad ni tänker. Jag och Admin Anka (Johanna) tänker ju på ett sätt och det är att det skall finnas en portal som täcker upp de områden som vi inte tycker finns idag. Det vill säga för oss som inte tränar, ammar eller poserar med bajlådan på svaj. Typ.

Sen har vi såklart tänkt mycket mycket mer, det var en skitsnabb sammanfattning pga just första meningen. Jag sprang precis in genom dörren.

Och så en sak till. Vi tycker att alla bloggportaler som finns är svartvita och sterila. Lite som en ungkarlslya på 90-talet, svart, skinn och stål liksom. Vi vill inte se ut så.

Här en en teaser av många olika ältande av bloggloggan.

Screen Shot 2015-12-01 at 19.43.00

Det finns fler.

Så, idag har vi faktiskt massor av viktigheter att avhandla. Och så ber vi om ursäkt för att det har dragit ut mer på tiden än vad som var tanken från början. Det kom visst lite husförsäljning och andra tråkigheter i vägen.

Vi borde ha lärt oss att saker faktiskt alltid tar längre tid än man tror om man inte har en RIKTIG deadline.

För det finns inga gånger man jobbar så effektivt som när det närmar sig just deadline.

Hej, är ni här nu då?

0 thoughts on “Kafferep, tisdag och lite ALLVARLIGETER här nu faktiskt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.