En liten julklapp minsann

Lilla Syster Yster ringde igår och hade tjyvläst bloggen. Eller ja, hon hade inte tjyvläst, men jag glömmer hela tiden att hon faktiskt läser eftersom hon är så tyst. Och det visade sig att vi hade haft exakt samma tankar om julklappar fast på varsitt håll. Prisad vare Gud i höjden, ingen behöver få något jag har gjort i slöjden.

Vi ställde alltså in alla julklappar bland vuxna och minimerade summan till barnen radikalt. Det blir mycket till någon slags djurhjälp i år med andra ord.

Men jag köpte en julklapp till mig själv. För säkerhets skull. Och för att jag lämnade ifrån mig mitt högt älskade hem igår. Äh, jag behöver inga ursäkter. Jag köpte faktiskt en julklapp till mig själv för att jag verkligen ville och kunde.

Den här.

IMG_8278

En iPad Pro, skal med inbyggt tangentbord och penna. Och pennan fick jag gratis för att de fipplade så infernaliskt med leveransen.

Dessvärre har jag inte hunnit leka med den än, bara packa upp den. Så jag har exakt noll recensioner att komma med. Tanken är dock att den skall ersätta lilla datorn. Det känns onekligen mystiskt med en iPad med större skärm än lilldatorn.

Vän av ordning kanske undrar varför i hela friden jag har rött skal och inte blått. En fullständigt egal fundering med simpelt svar.

Det var fem veckors väntetid på det blå skalet och ingen väntetid på det röda.

Så, God Jul på mig själv. Tack tack kära du.

Är det någon som vet när man slutar vara trött förresten?

Jag tippar på april.

0 thoughts on “En liten julklapp minsann

  • Det har inte jag haft sedan 2010. När jag firade min 40-årsdag i Thailand. Jag har med andra ord bildbevis på att jag är utvilad och jag ser dessutom ganska utvilad ut på dem. Det var härligt och underbart *drömmer sig bort

 • Kan man få ett omdöme ?passerar HK på vägen hem och är svårt sugen på en sådan.Dom “egenfådda”julklapparna är helt klart dom bästa…..Hälsnigar från”the Uggs paradise”tjaaa,det har faktiskt blivit flera stycken!

  • Men hur länge skall ni vara kvar egentligen? Och hur billigt är det med Uggs down under? Kan du handla massvis till mig tacksåmycket? Omdöme kommer, jag måste bara hinna leka med den själv först och det har jag fortfarande inte gjort. Alltså?

   • Bet 60 AUD för dom korta och 228 AUD för värstingarna,och sen blev det ett par till…..mittemellan .kul med julrea just nu.Tbaks 13/14 dec

 • Grattis till köpet! En sådan vill jag också ha, helst nu och allrahelst gratis. Synd att jag inte har något hus över som jag kan sälja. Undrar om grannen är intresserad av att köpa min jordkällare; den kan jag klara mig utan.

    • HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAA….ååååårkar inte. Jag skrattar ihjäl mig nu fast jag har en argdag. Det här blir bara värre och värre. Nu fattade jag att du pratade om jordkällaren. Mitt första svar trodde jag handlade om Uggs, att de var bra att förvara dryck i och tänkte att det är ju klart fiffigt både sommar och vinter att ha en flaska i dojan. Jag avlider av skratt åt de senaste dagarnas totala hjärntrust.

     • Har provat med dryck I jordkällare, dock inte att ha dryck I uggs. Vlket kan bero på att jag inte äger några?

      Eller förresten, vad är det för märke på dem jag köpt I Staterna 2009???

 • Röd passar väl alldeles utmärkt nu till jul. Om du vill, kan du ju köpa en blå senare.
  Själv har jag fastnat för min Mac Book Air och kommer inte att ge upp den för paddorna.
  Ja, jag har två; en fick jag av familjen förra sommaren och en mini som jag fick av jobbet för ett halvår sedan. Dock ytterst sällan jag får ha någon av dem då mina barn, som hävdar att de inte behöver egna, vanigen sitter med dem.
  Kan dock vara intressant att höra vad du tycker ändå, för man vet aldrig. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.