Rörande rörigt

Jag har det ju lite trassligt med min sömn, eller snarare frånvaron av sömn, men det verkade gå över när jag kom till huset. Jag skulle bara lägga mig en liten stund, medan det jag väntade på att pannan skulle spotta igång och det skulle bli varmt. 

Det var igår, runt 16.00. Sen vaknade jag inte igen förrän klockan var halvtio på kvällen och då var jag gött mosig i skallen. Fortfarande dödstrött. Jag sover aldrig dagtid. Jag sover ju knappt nattetid.

Då insåg jag att den där packningen, den skulle få vänta till idag. Så jag satte mig i vardagsrummet och försökte förklara för den känslosamma tegelstenen varför jag tycker det är så jobbigt. Eller åtminstone bara delar av jobbigheten. Att det känns som att jag överger mina tibbetjejer, bland annat.

Jag insåg meningslösheten i att försöka förklara när det gick att se i ögonen på honom hur tomt det var i hans skalle. Han kan verkligen inte relatera. Och då är det ju rätt bortkastad tid att försöka förklara. Han bekymrar sig över mer handfasta saker. Som överhuvudtaget inte bekommer mig.

Då gick jag och lade mig igen. 

Idag knatar jag däremot omkring i det här.

  
Medan han är och köper ny kyl och frys. Den gamla, som inte är särskilt gammal, verkar ha havererat.

Handfasta grejor som sagt. Och win för nya ägarna att det upptäcktes nu.

Det här får ta den tid det tar, bortsett från deadline första december då.

Vi verkar dessutom bli tvungna att klämma in ett veterinärbesök också, som bonus liksom. Den lille har fått analsäcksinflammation (alltid världens roligaste ord att säga), talade Stor om för oss. Liten är totalt obekymrad men Stor är arg på hans rumpa och kan inte låta den vara.

Vi har alltså en analsäcksexpert (ännu roligare ord att säga) i familjen.

Vissa hundar letar svamp, andra håller koll på insulinnivåer. Den här är expert på rumpor.

Nu skall jag kasta mig ut bland kartongerna igen.

Efter att ha sovit i närmare ett dygn lär ju inte just det behovet vara så stort just idag?

0 thoughts on “Rörande rörigt

  • Jag har också problem med sömnen och det plus att jag har gått med i viktväktarna gör att jag funderar på att skaffa mig ett aktivitetsarmband för att få koll på sömn och steg.
    Just nu står det mellan Jawbone eller Polar Loop2.
    Skrev inte du om sådana armband för någon månad sedan – och i så fall, vilket armband köpte du och vad tycker du om det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.