Hobby eller mani?

Men här ligger jag i sängen och målar fjärilar.

 
Lycka och tacksamhet Anette.

Jag råkar veta att även Husfruen målar fjärilar på andra sidan Sverige.

Klassas det som mani när man tar med pennor och målarbok i sängen?

0 thoughts on “Hobby eller mani?

 • Vad mysigt 🙂 rogivande om inte annat. Har bett kompisen om att köpa med ett sett böcker och stabilopennor från ullared om ett par veckor så jag vet vad jag kommer syssla med efter studierna i december 😀

 • Klart rogivande, själv lyssnar jag på ljudbok samtidigt, klarar inte riktigt att vara ensam med tankarna. Jag köpte ju en liten bok som hade vykort som man fyller i, perfekt så man kan använda de med.
  Blir spännande hur långt denna besatthet kommer gå

 • Kul! Har påpekat för min chef att han nog bör ta hem fler målarböcker för vuxna o barn nu till jul. Det verkar bli en stor fluga av det där.
  Fast jag får medge att än har jag inte fastnat själv 🙂

 • Jag har samma bok men har inte gjort så mycket än. Håller på med bläckfisken som är i början av boken.
  Vad har du för pennor? Jag har förstått att man kan lägga en förmögenhet på pennor om man vill…

  • Jag ritar med andra ord i oordning när jag hoppar i boken? 😉

   Jag hade vanliga barntuschpennor, igår fick jag Derwent färgpennor. Idag har jag träningsvärk i pekfingernageln.

   Det var lite roligare att måla vissa saker med pennorna, andra grejor kommer jag fortsätta med tusch och de här var inte överdrivet dyra men ändå bra (sa hon som har exakt noll saker att jämföra med).

   • Jag tror att man får måla i vilken ordning man vill! 🙂
    Jag tänkte att bläckfiskens tentakler var bra att lära sig på, så kan jag gå vidare till de finare bilderna sen.
    Jag googlade på Derwent och de finns på Clas Ohlson, såg jag. Suck, jag som var där igår men inte tänkte jag på pennor då, inte… Ska testa och rita med tuschpennor också, när jag har fixat några.

  • Jag längtar efter att få tummen ur arslet och lämna in min ritplatta för utbyte så de fixar glappkontakten eftersom jag saknar att teckna själv. Men jag är inte snabb. Den har legat med glappkontakt i ett halvår. Jag är dum i huvudet.

   NÄR jag får tummen ur skall jag rita en barnbok om hundarnas liv eftersom Bibbi satte griller i huvudet på mig och jag tror att jag kan allt. Det är kanske tur att tummen sitter där den sitter? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.