Dagens tips

Jag fick ju lite skäll för att jag inte tipsar i tid om grejorna jag bestämmer mig för att funda på Kickstarter (och Indiegogo) och talar om det först när jag får grejorna.

Igår fick jag ytterligare en grej som jag fundade för evigheter sedan på Kickstarter, men jag har inte hunnit packa upp den än, och dessutom är det lite brådis om jag skall hinna tipsa om senaste fundingen så jag skriver om den senare.

Den HÄR.

Kolla på filmen, men ignorera den rikstöntiga speakerrösten. Hon lät inte direkt som att hon pratade om toaborstar.

Men ni har bara nio timmar på er att bestämma er, sedan är kampanjen slut.

En skitsnabb (pun intended) förklaring. Nu är ju just det här projektet redan i hamn efter att ha nått sitt mål, men OM man fundar något som inte nått upp till sitt kampanjmål är det ändå helt riskfritt. Pengar dras först när kampanjen är slut OCH har nått upp till sitt mål. Nås inte målet failar kampanjen och ingen betalar något alls.

En toaborste känns verkligen som en bra grej att börja småskaligt med.

Jag hatar toaborstar. De är fullkomligt vidriga.

Den här ser betydligt mindre vidrig ut och mycket fiffig.

Så. Nu har jag gjort min medmänskliga plikt.

Jag återkommer angående grejen som landade i posten igår. Praktiskt nog är den inriktad på att just teckna och måla.

Däremot har jag en grym träningsvärk i pekfingernageln idag.

Avdelningen träningsvärk man inte ens visste att man kunde få?

0 thoughts on “Dagens tips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.