Det är måndag morgon…

… och jag är redan uppe och författar bortskänkesannonser för hundar. Åtminstone ena hunden.

Jag vaknade 04.00, ibland är det bara omöjligt att somna om och klockan fem både gav jag upp och knatade upp för att läsa Mycket Intressanta Kommentarer på förra inlägget.

Det var bara den där lilla detaljen att mina glasögon inte låg på nattduksbordet. De ligger alltid på nattduksbordet eftersom det är det första jag tar på mig på morgonen och det sista jag tar av mig på kvällen.

De återfanns på bänken i hallen, jag fick ett bryt som väckte hussen och hussen talade om att de hade legat på hallgolvet igår när han kom hem.

Precis som förra gången den lilla jäkla snart blir jag korv-hunden snodde dem har han tuggat på skalmarna och lyckats gnaga bort plupparna som sitter på näsan.

IMG_8021

De är alltså oanvändbara.

Det var väl ganska exakt ett år sedan han tog mitt förra par?

Så. Vem vill ha honom?

Jag kan sätta honom på tåget med en adresslapp runt halsen.

0 thoughts on “Det är måndag morgon…

    • Jag hoppas att de går att laga den här gången. Förra gången fick jag ju jaga tag i ett par nya bågar, DET var krångligt. Den här gången hoppas jag att optikern kan fixa näsplupparna och skalmarna på något sätt så jag åtminstone kan använda dem. BYRACKA.

      • Har du testat hårt glasögonfodral? Att alltid lägga brillorna i det och STÄNGA, så kanske han inte kommer längre än till fodralet. Eller så får du ha ett nattduksbord med låda i, och alltid, alltid lägga brillor och annat känsligt i lådan!

  • Been there-done that…..brukade påpeka för min vovve att han skulle vara jäkligt glad över att jag älskade honom, eftersom annars skulle vägen till veterinären varit väldigt kort. Glasögon, visst….många tusenlappar….i min enfald ringde jag försäkringsbolaget, men blev snöpligen informerad om att det gällde inte djur. Där var det mitt ansvar…..sedan var det möbler, skor, väskor….han mognade sent men efter 2 år var det lugnt. Sitter här och undrar hur det gick med din migrän och Botoxinjektionrna…..har du påbörjat den behandlingen ?

    • Åh! Ja det har jag ju. Det är väl tre veckor sedan jag botoxade migränen och jag har inte ens haft spänningshuvudvärk sedan jag gjorde det. Nu sitter jag ju och väntar på att inte få migrän, vilket känns lite udda. Men om jag inte har haft ett enda migränanfall inom två månader efter sprutorna så börjar det definitivt bli dags att konstatera att det verkligen fungerade. Och då kommer jag bli en väldigt lycklig människa. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.