Veckans ljuspunkt – SHF

Klockan är tjugo i Hollywoodfruar igen, toan är fortfarande trasig, men funkar om man spolar manuellt och torkar sig försiktigt. Toastolen är nämligen inte förankrad i golvet. Nu vet inte jag hur ni gör, men jag knixar liksom till lite sidledes när jag skall torka mig i den lilla stjärten. Det är inte tillrådigt att knixa sidledes när man sitter på en lös toastol.

Nu vet ni det.

Är ni här?

Det är jag. Och jag ser ut som GP här med. Eller Döden från Det sjunde inseglet. Man får välja alternativ helt själv.

Nu kör vi. Hej hej!

bild1-768x1024

0 thoughts on “Veckans ljuspunkt – SHF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.