Om man fortfarande undrar över kreationen?

Gunillas kreation i programmet igår alltså. Den fascinerade mig så till den milda grad att jag var tvungen att leta upp den.

FullSizeRender(24)

Hon och maken handlar på samma ställen, det kan vi konstatera nu va?

Det är någon slags kroppsstrumpa gjord av spetsgardin. Med granny panties undertill.  Eller kanske Spanx?

IMG_7598

Med tanke på meterpriset för gardinen så är det ingen billig kreation satkärringen har på sig heller.

Den gardinen vi har skulle inte ens räcka till ett par shorts.

0 thoughts on “Om man fortfarande undrar över kreationen?

   • Alltså…jag tycker ändå gardinerna är snäppet piffigare 🙂
    Kvinnan, myten, legenden, The Gunilla -saknar all form av självinsikt!

    • Hon MÅSTE ju veta om att hon är en häxa? Idag läste jag att hon pep om att ha blivit felvinklad, att MINSANN Åsa och MM också kom färdigsminkade men det var bara hon som visades i TV. Kanske kan bero på att hon är den otrevligaste i världen?

 • Haha. Dom är faktiskt väldigt poppis tydligen. Ser dom lite överallt i bloggvärlden i alla fall.
  Men att dom kanske inte var så klädsamma på “The Gunilla” kan vi kanske vara ense om?

  Och eh… jag tror inte jag behöver säga att jag gillar dom? 😛

  • Mmm…men det är lite skillnad att se dem på piffig tant eller åtminstone yngre förmåga. Gunilla som klär sig som hon vore 250 år passade inte så bra i dem. Och med lite självinsikt medger jag att jag inte skulle passa i dem heller 😉

  • Hahahah jamen jag VET. Och jag ber också om ursäkt till min älskade Johanna. Men de som köper dem har åtminstone vett på att passa i dem, och de kör inte en sorts spetsgardin i blusen och en annan i byxorna. Johanna var ju svinsnygg i spetsshortsen när hon hade dem på sig. Gunilla lyckades liksom inte riktigt med “fresh hippie-look” för att hela hon är tantig. Isabel Adrian hade däremot garanterat passat i dem.

 • Hahaha, jag höll på att smälla av när jag såg The Gunilla i de brallorna…
  Ber om ursäkt om jag var så trött så att jag glömde bort er igår!! Kom på efter halva programmet att jag skulle ha gått in här, men då orkade jag inte. Sorry, ska aldrig upprepas!

  (förutom nästa tisdag när jag är i USA :))

 • Ja, men nu är ju faktiskt Hon The Gunilla och stjärnan i SHF och ta roa över världen med sin nya film/show/serie med hjälp av Erikas fireworks

  Då klär man tydligen sig så här (sen att det ser skitfult ut är heeeeeeelt annan sak) :p

 • Såg just reklam på 3:an för “Gunilla tycker till” hennes egna show. Börjar på tisdag 21.00 13/10 efter Hollywodfruarna Undrar vad hon ska tycka till om.

  • Jag har helt missat den reklamen. Eftersom trean bara är på här en timma per vecka och det är under SHF. Då har vi TVÅ timmar nästa vecka 🙂

   Frågan är om hon funkar utan de andra fruarna eller om det bara blir pannkaka om hon får sitta och tycka utan att bli emotsagd.

 • Det där ‘etiska’ ögat påminner på nåt sätt om den där reklamen med läraren som sitter med det lilla barnet som berättar att dom dricker ‘egoistisk’ mjölk hemma.
  Och så byxorna – hu – och trosorna *rys* – men tänk om hon hade haft stringtrosor? Hade det varit bättre? Troligen inte.

 • Alltså under en kjol eller nå’t hade de kanske funkat på någon med bättre stil. Kommer inte på mig som gillar sånt som sticker ut. Fast hon kanske är som grannen? Bara det är rätt märke får det se ut hur som helst?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.