Tjejkväll (aka ingen vill veta var du köpt din tröja)

Den här lilla flickan och jag har tjejkväll. Med kattgodis till henne och dumlekola till mig.

IMG_7848

Inga pojkar på flera mil. Pojkarna är kvar på torpet och jag är i stan med lilla fröken svartnos. Det betyder att jag skall sova i en dubbelsäng inatt med bara en väldigt liten kissekatt och inte en enda herre så långt ögat når.

Någon som vill gissa om jag kommer sova gott eller om jag kommer vakna av inbillade hundhuvuden och fötter precis hela natten? Själv gissar jag på det sistnämnda.

Anledningen till att vi har tjejkväll? Imorgon är det dags att förhoppningsvis spruta bort migränen. Jag är löjligt förväntansfull och lär få anledning att återkomma i ärendet.

Men nu undrar jag även om det är någon som är bra på drömtydning. Om man läser Majabellas blogg, något jag hoppas att alla gör eftersom man får följa en mycket trevlig svartlurvig herre och hans familj, så vet man att hon har drömt om mig. En dröm som faller på min bristvara, gröna fingrar. Jag är fullkomligt kapabel att ta livet av plastblommor och har ingen aning om det finns olika jordsorter eller inte. Jord är jord. Det är sådant hundarna kommer in med på tassarna och lortar ner med, om man kan plantera saker i den eller inte ingår inte i någon av mina utbildningar.

Vad som däremot kan stämma bättre är att jag skulle bli jätteglad om maken skulle få låna en tröja. Eller flera.

Jag har tänkt visa er det här i flera dagar.

Maken är ju totalt jäkla ointresserad av kläder (foppa, just saying) och köper aldrig något nytt som är vettigt. Han påstår att det inte behövs eftersom han redan är gift. Han menar att han inte behöver leka påfågel för att impa på eventuell ny kvinnlig fägring, jag menar att han slipper köpa eftersom hans fru fixar det åt honom. Däremot hänger han ju på den där sidan på nätet där han fyndar allt från saker man skall andas i för att bli av med kalorier till kamerablixtar. Ibland glimrar han till och köper något som är både kul och fint, oftast köper han bara dumheter.

De senaste inköpen är två t-shirts med tryck. Inget ovanligt med det. Om man bortser från att trycket är sanslöst vidrigt.

IMG_7846

De här två tishorna.

Nu skulle man kunna tro att jag har hängt dem där för att få med båda på bild.

Så är det inte. När de inte används hänger de på nämnda dörr så att jag skall ha fin utsikt över dem från min plats i soffan.

Jag skall se dem som konstverk, säger maken och skrockar nöjt.

Jag avskyr clowner. Clowner är satans påfund. Kan inte påstå att jag älskar figurerna på den andra t-shirten heller.

Ingen vill veta vart du har köpt din tröja är ledmotivet till mitt liv.

Det är dags att ta med kusiner och mostrar till Majabella och låna en ny stass åt maken.

0 thoughts on “Tjejkväll (aka ingen vill veta var du köpt din tröja)

  • Nej? Han hade inte en tanke på Halloween när han köpte och använde dem. Men det var ju en bra idé. Jag kan klä på honom och paradera honom runt stan som ett monster.

 • Tina Johansson says:

  Alltså jag tror jag skrattar ihjäl mig! De var fullkomligt vidriga! Men vad ÄR det med män och hänga upp tröjor på det där viset… Mitt exemplar hänger dem förvisso inte över dörren (tyvärr, för då hade det ju blivit dammat där), men över fåtöljen, eller helst över båda fåtöljerna. För att inte tala om de där strumporna som han sommartid bara använder när han ska klippa gräset, som annars ligger på altanen. Ibland glömmer han att han redan har ett par gräsklipparstrumpor på gång och tar fram ett par till, så då helt plötsligt ligger där TVÅ par.
  Idag har jag fått ett helt oemotståndligt filmklipp på treochenhalvveckas hundvalpar som smaskar i sig Vom o hundemat. Jag trodde jag dog söthetsdöden på fläcken! HUR ska jag överleva tills han kan flytta hem till oss <3

  • GRÄSKLIPPARSTRUMPOR? Vad exakt är skillnaden på ett par vanliga och ett par gräsklipparstrumpor?

   Jag såg mailet! Jag skall svara såklart, jag har bara inte hunnit för jag har så mycket jag vill svara. Efter att jag hade dött sötdöden!

   • Tina Johansson says:

    Det är alltså vanliga vita tubsockar som av någon anledning måste användas när man klipper gräset, Jag kallar dem så, för att de ligger och dräller på altanen hela sommaren. Tur inte jycken äter strumpor i alla fall!
    Jag inser att vi haft det väldigt enkelt med Teo, som aldrig har bitit sönder något, ska bli spännande att se vad näste lille söting blir för sort! Tur att jag hittat bästa uppfödaren i alla fall, som skickar bilder, och uppdaterar mig hela tiden! Kanske kanske får vi hälsa på dem i helgen, beror lite på vad mamman säger, hon är väldigt pysslig med sina små!

    • Å det är gräsklipparstrumpor det är!!!
     Vi har ett antal par liggandes här -fast våra är mörkblå och ligger även längs staketkanten :/

     • Tina Johansson says:

      Jisses!! Jag trodde vi var ensam om att ha sådana drällandes hemma! Fast jag är glad att vi inte har några liggande längs staketkanten i alla fall!

  • *frustfnissar*

   Åh herregud, ja. Det skulle antagligen hjälpa. Det är antagligen mycket som skulle hjälpa som jag inte ens har tänkt på.

 • Håller tummarna för att migränen försvinner.
  Skulle nog behöva en spruta själv känns det som idag.
  Det är väl skönt för den lilla blyga katten att få rå om dej helt allena en dag eller två.
  Men vad är det med karlar och deras tröjor? Garvar ihjäl mig åt makens smak …
  Fast jag har en likadan sambo hemma, hårdrockströjor i parti och minut! Allihop är svarta!! hm nu ljög jag han har nog två stycken som inte är svarta förresten. En del av tröjorna är ca 15 år gamla och han vägrar slänga dom! ” jag ska ha dom på hemmet” så alltid retar dom nån. Herregud!!

 • 1, Jag skulle också kunna tänka mig en tjejkväll med den sötnosen.
  2. Jag är nog lyckligt lottad, tror maken har köpt 5 plagg själv på 15 år……. Alla enfärgade. Här är det jag som drar in lite färg och monster I hans garderob.
  3. Kan upplysa om att golvet inte är en roligare plats för kläder…..

  • Det var jääääättemysigt. Men visst vaknade jag tusen gånger inatt och undrade var jag befann mig och varför det inte låg några hundar på mina ben. 🙂

   Vill du att han skall ha monster? Isf kan jag tipsa om makens shoppingplejs. Hahaha.

 • Jag hade blivit tokig om jag hade tishorna hängande i synfältet, oavsett om det var på en karl eller på en dörr! Säg att du har dekorerat om i lägenheten, ta ner tröjorna och släng/göm dem (de var ju dekoration sa han) så slipper du dem.

  Lycka till med sprutan i dag! Hoppas, hoppas att den hjälper!!

  • Ingen idé. Då slutar det med att jag ser något annat som är mer irriterande 😉

   Jag hoppas också att den hjälper. SOM jag hoppas. Börjar även bli lite nervös nu. Trots allt.

 • Clowner är läskiga. En clown gjord av ett atombombsmoln är riktigt creepy.
  Jag föreslår att de där tishorna används som trasor att torka hundtassar på m.m. En vuxen man har inte sådana tröjor.

 • Kom å hämta kläder bara, Halvan har namnet till trots blivit väldigt lik Helan och har en garderob med urvuxna kläder, men han är budgetdressare som jag så det är inte mycket att hänga i julgranen (eller kanske just där?).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.