EN HALVTIMMA KVAR

OCH JAG SKRIKER I EN MEGAFON FÖR ATT JAG ÄR SÅ HIMLA EXALTERAD ÖVER TVÅÅÅÅÅ PROGRAM PÅ RAKEN MED GUNILLA PERSSON!

Puh! Men exalterad är jag.

Jag är även botoxad. Men det tar vi sedan. Imorgon kanske. Jag trodde att magi skulle hända direkt men så var det inte. Det tar ett par veckor innan musklerna (?!) somnar så jag känner ingen som helst skillnad idag. Kände heller inget av själva sprutorna, det var bara vilsamt. Men mer om det imorgon. Nu är det ladda ladda ladda och JÄÄÄÄRNET som gäller.

Jag skulle kunna vara en smula överpepp här, men ni får ha överseende.

NU KÖR VI!

0 thoughts on “EN HALVTIMMA KVAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.